Под ръководството на окръжна прокуратура се Монтана вече се води

...
Под ръководството на окръжна прокуратура се Монтана вече се води
Коментари Харесай

Прокуратурата започна разследване по убийството в монтанското село Смоляновци

Под управлението на окръжна прокуратура се Монтана към този момент се води следствие по формирано досъдебно произвеждане за осъществени закононарушения по член 116, алинея 1 и по член 339, алинея 1 от Наказателен кодекс – ликвидиране на рожден наследник и нелегално държане на огнестрелно оръжие и муниции, оповестиха от държавното обвиняване.

Припомняме, че по данни на Министерство на вътрешните работи към 22,30 ч. през вчерашния ден в регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана е бил получен сигнал за скандал в с. Смоляновци, община Монтана. При посещаване на място полицейските чиновници открили двама умряли – наследник и майка. Бащата стрелял в сина си, след което го пробол с нож в сърцето. По първични сведения майката е умряла в резултат на преживения потрес.

От полицията оповестиха, че хипотетичният палач се споделя Георги и е роден през март 1948 година. Той е направил признания. Убитият наследник се споделя Ангел и е бил на 47 години. Според сведения от съседи, в фамилията, където се е разразила кървавата драма, непрестанно избухвали кавги, изясни за “Труд “ представителят на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана Ирен Токина. Георги е арестуван в ареста с полицейска мярка за 24 часа.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР