Под ръководството на Окръжна прокуратура – Благоевград се водят активни

...
Под ръководството на Окръжна прокуратура – Благоевград се водят активни
Коментари Харесай

Прокуратурата със смайващи разкрития за това как майката заклала децата си

Под управлението на Окръжна прокуратура – Благоевград се водят дейни дейности по следствие за осъществено тежко закононарушение – ликвидиране на две малолетни деца.

Досъдебното произвеждане е било формирано откакто през вчерашния ден, 19.11.2020г., към 17:30 ч., е постъпил сигнал за открити трупове на деца в апартамент на къща, на ул. „ Скопие “ в гр. Сандански. Незабавно на място пристигнали полицейски чиновници, които открили К.Д., майката на убитите тригодишно момиче и петгодишно момче.

При изискванията на необходимост е почнал оглед на местопроизшествието. Иззети са били материални доказателства, измежду които два ножа и сатър.

Към сегашния миг е осъществено освидетелстване, разпитани са голям брой очевидци, назначени са експертизи.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор тридесет и две годишната К.Д. е била привлечена в качеството на обвинен за тежко закононарушение, осъществено от нея по изключително непосилен метод и с особена свирепост по отношение на жертвите, които са нейните малолетни деца.

Деянието е квалифицирано по член 116, алинея 1, т. 3, прочие 3 и 4, т. 4, прочие 2 и 3 и т. 6, прочие 2 и 3, вр. член 115 от Наказателен кодекс.

Жената е арестувана за период до 72 часа. Предвид тежестта на обвиняването, за което е привлечена към наказателна отговорност, и характера на незаконното действие, следва Окръжна прокуратура – Благоевград да внесе в съда искане за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинената.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР