Под ръководството на Окръжна прокуратура-Кърджали започна разследване на причините за

...
Под ръководството на Окръжна прокуратура-Кърджали започна разследване на причините за
Коментари Харесай

Син закла майка си - една от най-известните учителки в Кърджали ВИДЕО

Под управлението на Окръжна прокуратура-Кърджали стартира следствие на аргументите за гибелта на 52-годишна жена от регионалния град. Убийството бе осъществено в понеделник сутринта. Жената била наръгана няколко пъти, само че съумяла да излезе на етажната площадка в търсене на помощ.

Съседи чули ужасяващите крясъци на 52-годишната жена от жилището й на шестия етаж. Комшия пък подал сигнал до 112 към 7.30 часа, написа всекидневникът " 24х7 Родопи ". На място пристигнали екипи на Спешна помощ и полицията. Жертвата била откарана в болничното заведение, само че медиците не съумели да я спасят. 22-годишният мъж е арестуван за 72 часа, като след приключването на периода се чака прокуратурата да изиска непрекъснато задържане под стража.

52-годишната Даниела Дамянова била дългогодишна учителка. Тя преподавала по български език и литература в професионална гимназия в регионалния град. Няколко пъти даже е била награждавана за 24 май. Дълги години е преподавала и в Джебел.

Синът й пък бил студент в Пловдив. В момента обаче образованието му било онлайн и по тази причина младият мъж се прибрал в Кърджали.

Съседите на фамилията бяха разтърсени от нещастието. Казват, че фамилията било сплотено и за образец. Огромна локва кръв на етажната площадка пък свидетелстваше за жестокото действие.

Все още не са ясни претекстовете на Стоян. Няма данни да е взимал опиати, няма и данни да е страдал от психическо заболяване. Той се прибрал в Кърджали поради рестриктивните мерки поради ковид.

Съпругът на Даниела Дамянова е някогашен чиновник в транспортна полиция, сега е във Англия, защото работи като интернационален водач.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР