Под ръководството на Окръжна прокуратура-Кърджали започна разследване на причините за

...
Под ръководството на Окръжна прокуратура-Кърджали започна разследване на причините за
Коментари Харесай

Студентът, убил майка си в Кърджали, е задържан

Под управлението на Окръжна прокуратура-Кърджали стартира следствие на аргументите за гибелта на 52-годишна жена от регионалния град. Убийството бе осъществено в понеделник сутринта.

По формираното досъдебно произвеждане са осъществени оглед на местопрестъпление, претършуване и изземване, разпитват се очевидци, назначена е съдебномедицинска експертиза.

С разпореждане на проверяващ орган, от 12.04.2021 година, към наказателна отговорност е притеглен 21-годишният С.С., наследник на потърпевшата, на който е предявено обвиняване за това, че на 12.04.2021 година съзнателно е умъртвил майка си. По отношение на обвинения е постановено задържане за период от 72 часа. Изясняват се претекстовете за осъществяване на закононарушението. Разследването се прави от проверяващ служител на реда при районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи – Кърджали.

Убитата с нож учителка е била награждавана няколко пъти за Деня на славянската книжовност, оповестява 24rodopi.com, базирайки се на сътрудници на жертвата.

52-годишната Даниела Д. е преподавала в професионална гимназия в регионалния град. Преди това тя е била преподавател в Джебел.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР