Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура се води

...
Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура се води
Коментари Харесай

Прокуратурата погна възрастните убийци на котката във Враждебна

Под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура се води досъдебно произвеждане по отношение на придобилия медиен отзив случай на проявена свирепост към котка в квартал „ Враждебна “ в столицата. Това оповестиха от прокуратурата.

След събирането на задоволително доказателства и след отчет на материалите по делото в Софийска районна прокуратура, две лица надлежно А. А. А. на 90 година и С. Й. А. на 85 година са привлечени като обвинени за осъществено закононарушение по чл.325б, ал.2, т.2, пр.2 и пр.3, вр. ал.1 от Наказателен кодекс – проявление на свирепост към гръбначно животно и причиняване на гибел на същото, като действието е осъществено по изключително непосилен метод за животното и с особена свирепост.

Вижте бруталното видео от убийството на котката във "Враждебна "

В случая, причинителите, които са възрастни лица, неосъждани, са нанесли голям брой удари с дървена пръчка, ритали са и са удряли личната си домашна котка в земята, чрез завързано за нея въже в задните ѝ лапи, с които си дейности в последна сметка са предизвикали незаконно гибелта ѝ.

Двамата са работили като съизвършители и са осъществили действието в наличието на малолетно дете.

Убийците на котето във "Враждебна " били нападателни и към деца

Разследването по делото продължава. На обвинените ще бъде назначена сложна съдебнопсихиатрична и психична експертиза, с оглед определяне на годността им да носят наказателна отговорност и да вземат участие в производството.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР