Под патронажа на Ангел Джамбазки ще се проведе първият по

...
Под патронажа на Ангел Джамбазки ще се проведе първият по
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки ще съхранява българските традиции с рап конкурс

Под патронажа на Ангел Джамбазки ще се организира първият по рода си конкурс „ РАП ЗА БЪЛГАРИЯ “, осведомят от пресцентъра на Вътрешна македонска революционна организация.

В деня на Независимостта на България, 22-ри септември, Патриотът Ангел Джамбазки от Вътрешна македонска революционна организация, дружно с Национално придвижване „ БГ родолюбец “, застава зад самодейност в отбрана на българската музика. Във времена, в които пошлостта и упадъкът се дават за образец, ние, Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация, поддържаме безусловното налагане на българския език, просвета, история и полезности в живота на младежите.

„ РАП ЗА БЪЛГАРИЯ “ е конкурс за авторска рап ария, отдадена на Родината ни.

Конкурсът „ РАП ЗА БЪЛГАРИЯ “ е основан за да се подкрепят и разпространяват българските реализатори, които пишат и пеят песни за България на български език.

На 22 септември 2018 година (събота) от 18:00 ч. на сцената в парк „ Света Троица “ в гр. София ще се организира концертът, на който 20 участници, достигнали до финала, ще могат да изпеят своята ария пред публиката и журито. Специален оценяващ ще е българският представител в Европейския парламент и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация – Разузнавателна служба на ФРГ Ангел Джамбазки.

Участниците във финалния концерт ще получат специфични грамоти и парични награди, а спечелилият с изключение на всичко останало ще има и опцията за професионален запис на своята ария.

Организаторите на състезанието са планували доста награди и изненади за участниците и публиката.

Конкурсът „ РАП ЗА БЪЛГАРИЯ “ е проведен от Ангел Джамбазки с общителното подпомагане на един от най-хубавите български рапъри АЛЕКС П, който ще бъде и ръководител на журито.

Идеята е състезанието да сътвори традиция в поддръжка на хората, които пишат, пеят и основават песни, отдадени на България, се показва още в известието на партията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР