Под надслов „Вдъхнови бъдещето“ Джуниър Ачийвмънт България отваря регистрацията за

...
Под надслов „Вдъхнови бъдещето“ Джуниър Ачийвмънт България отваря регистрацията за
Коментари Харесай

„Работа със мисъл” е темата на „Мениджър за един ден“ и „Професиите на бъдещето“ тази година

Под надпис „ Вдъхнови бъдещето “ Джуниър Ачийвмънт България отваря регистрацията за организации домакини в 18-то издание на „ Мениджър за един ден “. Всички компании и институции, които желаят да одобряват млади мениджъри за един ден, могат да се записват за присъединяване до 12 октомври, с цел да могат искащите младежи да аплайват за оповестените позиции сред 26 септември и 26 октомври. За поредна година bTV е сътрудник на самодейността.
Антон Хекимян: Важно е през днешния ден да подкрепим младежите, които се готвят за специалностите на бъдещето bTV за поредна година поддържа самодейността „ Мениджър за един ден “
И домакини, и участници се записват на платформата на самодейността на „ Мениджър за един ден “: http://mfd.jabulgaria.org, който през 2019 година ще се организира на 7 ноември, четвъртък, в цялата страна.



Най-утвърдената стратегия за в началото кариерно насочване дава начало на професионалната реализация на възпитаници и студенти на възраст сред 16 и 23 година и се организира годишно в към 100 страни по света. Инициативата е в цялостен синхрон с политиката на Европейския съюз образованието да бъде с практическа устременост, с цел да могат младежите да получат същинска подготовка за действителния свят на бизнеса.

Ежегодно към 400 организации-домакини отварят вратите си за общо 1000 стажанти, а за оповестените позиции в „ Мениджър за един ден “ през предходната година да вземем за пример, са кандидатствали близо 2800 младежи.

В рамките на програмата тази година JA провежда и петия Младежки кариерен конгрес „ Професиите на бъдещето” където водещата тематика ще бъде „ Работа със (с)мисъл: по какъв начин поколението Z и работодателите през днешния ден оформят специалностите на бъдещето. “ На сцената ще бъдат показани тематики свързани с мотивацията, работата с идея в това число в бизнес среда.

За да запазите своето място за събитието, което ще се организира във конгрес „ Джон Атанасов “ в София Тех Парк на 6 ноември, е нужна предварителна регистрация на страницата на събитието - https://www.cot.jabulgaria.org/

Генерален бизнес сътрудник на „ Мениджър за един ден “ и форума „ Професиите на бъдещето “ през 2019 година е HP, които от години интензивно вземат участие и като компания-домакин. През 2019 общо 635 работодатели са приели своите млади мениджъри. Сред тях с изключение на бизнес организации, са и доста институции и неправителствени структури.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР