Под костюма на най-загадъчния образ в забавното предаване Маскираният певец

...
Под костюма на най-загадъчния образ в забавното предаване Маскираният певец
Коментари Харесай

Маските падат: Хищницата в „Маскираният певец“ е Християна Лоизу, а Баба Яга Боби Турбото

Под костюма на най-загадъчния облик в занимателното предаване „ Маскираният артист ” по Нова телевизия – този на Хищницата, се крие певицата Християна Лоизу, разузна „ Уикенд ”. Победителката в „ Х Фактор ” през 2016 година, която съумя да се пребори с Кристиан Костов за огромната премия, се трансформира в обичан участник най-много на мъжете поради съвършеното си телосложение. Предположенията кой се крие под аления гръмък костюм и на феновете, и на детективския панел, бяха доста.

Заради подвеждащите улики някои твърдяха, че това е фолк певицата Райна, други залагаха за поп певиците Надя Петрова и Михаела Филева. Най-многобройни бяха догатките, че Хищницата е пеещата актриса Джулия Бочева, нашумяла със сериала „ Революция Z ”. Досега обаче никой не позна коя е дамата под маската, което я прави още по-загадъчна и обичана.

Че под маската на Хищницата се крие точно Християна, издадоха няколко от уликите.

„ Не е нужно да имаш белези, с цел да имаш рани. Домът е там, където е сърцето ”, бе един от жокерите за изпълнителката. Както е известно, красивата кипърка с благ глас живее у нас от 13 години. Пристига от Ларнака в София, с цел да учи оперно пеене. Причините да кандидатства в Консерваторията са две – първо, доста харесала страната ни още когато идва с родителите си на почивка у нас в детските си години и второ, поради българската оперна школа, която е една от най-хубавите в света. След две любовни разочарования с ревностни мъже от една година Християна е щастлива с репортера Борислав Борисов. Боби Стар, както е прочут журналистът, е измежду новите лица в малкия екран на Слави Трифонов. Той се причисли към екипа на предаването на гологлавия водещ след посещение при него. Преди това имаше свое светско предаване онлайн. Репортерът се изявява един път седмично във „ Вечерното шоу на Слави Трифонов ”.

За да не проличи задграничният акцент в говора на Християна, кипърката нито един път не извърши ария на български език. Сексапилната дама в червен костюм неведнъж бе изпращана на елиминации и всякога оцеляваше с помощта на зрителския избор.

„ Хищницата обича живота и желае да си го живее. Засега не мисли да хваща букета. Харесва белия цвят, само че към момента бяга от бялата рокля. От татко си е научила следното: „ Не желая мъж у дома, преди да си навършила 30 ”. Но май времето й идва ”, се сподели в друга от уликите. 30-годишната Лоизу постоянно загатва в изявленията татко си, който й дава разнообразни упътвания в живота. Жокерът, че обичаното чисто на Хищницата, а в живота й има цели четири единици, евентуално подсказва, че в фамилията й са четири деца.
Една от най-издайническите улики бе табелка с цифрата 1663. Азис допусна, че най-вероятно това е пощенски код. „ Това е обичаният ми костюм. Това съвършенство сигурно принадлежи на нашият род. По гласа не мога да кажа коя е. Ако си тръгне, ще си потегли и аз с него ”, съобщи чалга кралят. Зрители обаче се усъмниха, че 1663 е номерът, с който Хищницата се е явила на някое музикално риалити. Оказа се, че 1663 е дистанцията сред родния град на Християна Ларнака и София, където певицата се е открила да живее.

През 2018 година кипърката бе поканена и от музикалния спектакъл „ Стефан Македонски “ да изиграе основната роля на Кристин в световноизвестния мюзикъл „ Фантомът на операта “. Една от подсказващите улики за певицата под атрактивния костюм на Хищницата бе маска. Подобна носи фантомът от операта в едноименния мюзикъл.
Актьорът Борислав Захариев, нашумял като шантавия Боби Турбото, се крие под костюма на най-обсъждания реализатор в занимателното предаване „ Маскираният артист ” – Баба Яга, откри изследване на „ Уикенд ”. Приказната героиня със страховита маска е любимец на феновете за огромната премия.

За облика на хиперенергичната Баба Яга имаше най-многобройни догатки.

Сред обвинените бяха фолк артистите Фики и Константин, тв водещият Драгомир Драганов – Чая, поп звездата Миро, Дидо от „ Д 2 ”, актьорите Иван Юруков, Иво Аръков, Башар Рахал, Асен Блатечки, Юлиан Вергов, Фахрадин Фахрадинов и Деян Донков. Под подозрение попадна даже музикалният продуцент на „ Маскираният артист ” Дони, който няма по какъв начин да взе участие в шоуто. За да прикрие високия си 190 см растеж, всякога Боби Турбото излиза на сцената изкривен. Единственият участник в детективския панел, който разкри, че енергичната Баба Яга с компактен глас е Борислав Захариев, бе актрисата Яна Маринова.

Аз по-енергично създание не съм виждала, освен на тази сцена ”, поддържа я и Алекс Раева. Азис също бе безапелационен, че в облика на Баба Яга толкоз брилянтно може да се превъплъти един-единствен човек и това е Бобо Турбото.

В последното издание на шоуто уликата за маскирания реализатор бе неговата обичана книгата на Лама Анагарика Говинда „ Пътят на белите облаци – един будист на поклонение в Тибет ” – четиво, което би заинтригувало само почитатели на източните философии. Томчето, в което се споделя за тибетските обичаи и тайните на планината Кайлаш, се оказа най-издайническият жокер за Баба Яга. Преди няколко месеца в предаването „ На кафе ” Боби Турбото показа, че доста обича да чете и има една книга, която доста е повлияла върху живота му. Помогнала му е да направи значим избор. „ Това е книгата на Говинда „ Пътят на белите облаци ”. Даде ми я Дони. Не се чете елементарно ”, показа артистът.

39-годишният шоумен стана известен с анкетите си по „ Витошка ”, когато, облечен в синя манта, се правеше на глупак. Ролята на Боби Турбото в шоуто на Иван и Андрей „ Сблъсък ” и късото му амплоа като водещ на предаването „ Турбо лига ” по Нова телевизия се оказват препъникамък за кариерата му. Всички свързват надарения артист с облика на идиота Турбото. Боби стартира да си търси работа като артист в разнообразни театри, само че на никое място не го одобряват. Пробва се и в Лондон, където живее и работи известно време. През 2009-а взе участие във „ ВИП Денс ”, където с партньорката му Мария Силвестър приключват на второ място. Влиза и в „ Биг Брадър Ол Старс ”, като персонално се е обадил с молба да го поканят в шоуто.

След 15 години битка да избяга от остарялото си амплоа Борислав Захариев най-сетне сбъдна фантазията си и играе в театрални постановки. Ръка му подава шефът на Сатиричния спектакъл Калин Сърменов, който му дава късмет да покаже гения си на сцената. Боби е квалифициран артист и първенец в НАТФИЗ, само че счита, че е едвам при започване на кариерата си и занапред ще демонстрира на какво е кадърен. „ Постигнал съм единствено един медиен облик, който е доста надалеч от това, което желая ”, признава артистът. След като дълго време артистът не можеше да си откри работа по специалността си, през днешния ден играе в две постановки на Сатирата – в „ Без задръжки ” от Жорди Галсеран и в постановката „ Енергични хора ” от Василий Шукшин. Преди 2 години Боби взе участие в „ Като две капки вода ”, а неповторимите му преобразявания постоянно изправяха журито и феновете в залата на крайници.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР