POCO, популярната технологична марка сред младите фенове на технологиите, представя

...
POCO, популярната технологична марка сред младите фенове на технологиите, представя
Коментари Харесай

POCO представя новите допълнения към X-серия: POCO X5 Pro 5G и POCO X5 5G

POCO, известната софтуерна марка измежду младите почитатели на технологиите, показва два нови смарт телефона за феновете на заниманията от младото потомство, които търсят нов и друг телефон. Отбелязвайки пет години на марката POCO, POCO X5 Pro 5G и POCO X5 5G са значими основни устройства за марката и идват с нови и вълнуващи функционалности, които ще зарадват феновете на технологиите по целия свят. Изключителните характерности на POCO X5 Pro 5G включват усъвършенствани функционалности на камерата, по-високи скорости на обработка и необикновен екран. Междувременно POCO X5 5G е необикновен смарт телефон с великолепен екран, мощна продуктивност и издръжлива батерия, което слага нов стандарт за телефоните от междинен клас.

Моделите от X-сериите на РОСО завоюваха почитатели на технологиите с невероятното мобилно преживяване. Проучвайки задълбочено желанията на почитателите за всеки артикул, серията X5 на POCO за 2023 година е основана да отговори на потребностите и да надмине упованията на младите консуматори и основателите на наличие.
-->
„ Проектиран да изведе на последващо равнище опциите за основаване на наличие, ние имаме вяра, че POCO X5 Pro 5G не е нищо друго с изключение на най-хубавият смарт телефон в сегмента от $300 “, споделя Ангъс Нг, началник Продуктов маркетинг в POCO Global. „ С великолепен екран и продуктивност, POCO X5 5G също предлага невероятна стойност и допустимо най-хубавото потребителско преживяване за смарт телефон под $200. “

POCO X5 Pro 5G: композиция от превъзходни визуализации и разширени благоприятни условия на камерата

За първи път при смарт телефони от Х-серията на POCO, POCO X5 Pro 5G разполага с изумителен 6,67-инчов Flow AMOLED екран. Тази гъвкава дисплейна технология прави POCO X5 Pro 5G по-лек и с дебелина от 7,9 милиметра - това е най-тънкото устройство от Х-серията досега. Смартфонът е още по-удобен за улавяне, когато играете или създавате наличие. Независимо дали вършиме видеоклипове, гледате филми, превъртате в обществените мрежи или играете, водещата периодичност на освежаване от 120 Hz обезпечава ярки, живи, ултра гладки изображения. Снимките и видеоклиповете оживяват със 100% DCI-P3 и 10-битова дълбочина на цвета, а Dolby Vision прави преживяването при гледане още по-добро.

Създаден да бъде на всички места с вас, POCO X5 Pro 5G има 1920Hz PWM затъмняване, с цел да защищити зрението при четене и работа при слаба светлина, в случай че вдъхновението ви връхлети късно през нощта. Чипсетът Snapdragon 778G 5G на мощния POCO X5 Pro 5G с модернизиран TSMC 6nm има AnTuTu резултат от 545 093, което е даже по-високо от новопредставения MediaTek Dimensity 1080. Чипсетът Snapdragon 778G 5G предлага съвършен баланс на мощността, успеваемост и висока продуктивност, което разрешава на системата за обработка на камерата да работи даже по-бързо от предходния модел. Всички скорости на POCO X5 Pro 5G са обновени, с цел да подобрят продуктивността на камерата: за конфигурация (41%), снимка (69%) и нощен режим (38%). Междувременно процесорът за сигнали за изображения (ISP) реализира два гигапиксела в секунда, а чипсетът прави вашата камера още по-интелигентна с AI продуктивност до 12 TOPS.

Водещ 108MP датчик отключва професионално равнище на снимка, предоставяйки изображения с ултрависока разграничителна дарба и улавяйки най-малките елементи и цветове даже в тъмни области. POCO X5 Pro 5G също поддържа 4K видео снимане и включва разнообразни режими, които вършат основаването на влогове по-достъпно и по-лесно улавят всеки специфичен миг.

POCO X5 Pro 5G поддържа повече от 5,5 часа 4K снимане със своята 5000mAh батерия, неоспорим плюс за основателите на видео, които постоянно са в придвижване. Сега те могат да продължат да стриймват или да снимат през целия ден и в никакъв случай да не се тревожат за рухването на батерията. А с 67 W турбо зареждане, една елементарна пауза за кафе е всичко, от което се нуждаете, с цел да увеличите бързо равнището на батерията до 30% заряд единствено за 7 минути.

POCO X5 5G: вярната композиция за фантастично преживяване

Предефинирайки концепциите за смарт телефони от междинен клас, POCO X5 5G има всичко, от което потребителите от младото потомство се нуждаят, с цел да прекарат деня в работа, учене или развлечение. Дори да вършиме стотици фотоси, да играете с часове или да гледате видеоклипове с висока разграничителна дарба, смарт телефонът ще е с вас денем и нощта. Супер лек с тъничък 6,67-инчов AMOLED DotDisplay и тежащ единствено 189 грама, POCO X5 5G постоянно се усеща съвършено. Феновете на игрите ще оценят честотата на освежаване от 120 Hz и съотношението на контраста 4 500 000:1, което подсигурява гладко и реалистично гейминг преживяване, а необятната цветова гама DCI-P3 вдъхва живот на изображенията за образен театър.

POCO 5X 5G е оборудван с чипсет Snapdragon 695, който обезпечава безпрепятствено потребителско преживяване. Той предлага високо равнище на скорост и успеваемост и отлични скорости за евакуиране. Устройствата оферират точната композиция от RAM и ROM, с цел да поддържат безупречно наличието - с RAM по желание до 8 GB и ROM до 256 GB. Тъй като мултитаскинг потребителите минават от едно приложение към друго, Dynamic RAM Expansion Technology 3.0 поддържа повече приложения, работещи във фонов режим.

Независимо дали преминавате от работни задания към игри, гледане на филми или скролване в TikTok, дълготрайната батерия от 5000mAh на POCO X5 5G е на ваша страна. Потребителите могат да се сбогуват с безпокойството за батерията с помощта на технологията за бързо зареждане - в случай че гледате видеоклипове в YouTube, батерията на X5 5G може да го зарежда цели 21 часа. 33W бързо зарядно устройство на POCO може да върне празна батерия до 100% заряд за към 68 минути - задоволително, с цел да си починете и да хапнете, преди да продължите играта си или да наваксате с най-новите онлайн видеоклипове. С изцяло заредена батерия можете да се наслаждавате на сърфиране в обществените мрежи в продължение на 12 часа.

Наличност на продуктите

POCO X5 Pro 5G ще се предлага в три цвята: Black, Blue и Yellow. Наличен е в два разновидността: 6GB+128GB и 8GB+256GB.  

6GB+128GB: Препоръчителна крайноклиентска цена €299 в формалната партньорска мрежа.

8GB+256GB: Препоръчителна крайноклиентска цена €349 в формалната партньорска мрежа.

POCO X5 5G ще се предлага в три цвята: Green, Blue и Black. Наличен е в два разновидността: 6GB+128GB и 8GB+256GB.

6GB+128GB: Препоръчителна крайноклиентска цена €249 в формалната партньорска мрежа.

8GB+256GB: Препоръчителна крайноклиентска цена €299 в формалната партньорска мрежа.

Очаквайте скоро двата модела и в България.

 

* Цените и наличностите варират според от пазара и каналите за продажба. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР