Почти всички хора, които работят, имат нещо, което не харесват

...
Почти всички хора, които работят, имат нещо, което не харесват
Коментари Харесай

Това ли е най-лошата работа на света?

Почти всички хора, които работят, имат нещо, което не харесват в работата си. Може би шефът ви е вманиачен. Може би клиентите са идиоти, а сътрудниците ви са тесногръди простаци, които по този начин и не са отделили време да опознаят същинската ви същина, написа profit.bg.

Може би принтерът не работи доста добре. Но каквото и да не харесвате в работата си, най-малко бъдете признателни, че: 1. имате работа; 2. работата ви не е обвързвана с почистване на канализации в Бангладеш.

Защото бангладешки чистач на канализации извършва отговорностите си без защитно облекло. Той даже няма чифт очила за плуване. Този мъж е чиновник на Dhaka City Corporation. Столицата на Бангладеш има население, което надвишава 14 милиона души и наскоро беше връхлетяна от огромни наводнения, породени от проливни дъждове и незадоволително ефикасна отводнителна система, написа Daily Telegraph.

City Corporation и локалната работа по водоснабдяване и канализация наскоро влязоха в спор за това по какъв начин по най-хубав метод да разрешат казуса, обвързван с огромно разкопаване на пътища и слагане на нова канализация и системи за отводняване.

Дотогава герои като този мъж би трябвало да поддържат системата да работи допустимо най-добре. Колкото и да му заплащат обаче, сигурно не е задоволително.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР