Почти всеки човек в даден момент от живота си е

...
Почти всеки човек в даден момент от живота си е
Коментари Харесай

Тя имала множество пъпки по лицето и благодарение само на 1 подправка успяла да се справи с тях

Почти всеки човек в даден миг от живота си е имал някакви кожни проблеми – без значение дали е било акне, петна, сърбеж, суха кожа или зачервявания. Науката се развива непрестанно, с цел да помогне в битката с кожните проблеми, само че не постоянно скъпите лекове са най-хубави. Животът ни е цялостен с източници на нездравословни субстанции и е добре от време на време да заложим на натуралните способи, които имат потвърден резултат.

Такъв мощен и потвърдено ефикасен лек против кожни проблеми е чаят от магданоз. Магданозът е прочут с изгодите си за кожата. В реалност, доста фармацевтични и козметични артикули залагат на веществата извлечени от растението, с цел да предложат по-добър резултат на своите клиенти. Високото наличие на витамин С в магданоза, понижава петната и белезите, подхранва кожата и се бори със свободните радикали. Магданозът подтиква производството на колаген в тялото, а това е от решаващо значение за възобновяване на клетките в тялото.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ ВАЖНИ И ЦЕННИ СЪВЕТИ И НОВИНИ САМО В НАЙ-ПОЛЕЗНИЯ ЗДРАВЕН САЙТ ZDRAVE.TO

Историята на Ребека Плантиер, основен изпълнителен шеф и съосновател на Fit To Inspire, е въодушевила много хора да се доверят на успеваемостта на чая от магданоз.

Ребека Плантиер е основен изпълнителен шеф и създател на Fit To Inspire. Младата жена през днешния ден се радва на красива кожа, с помощта на чая от магданоз.

Французойката споделя историята за това по какъв начин употребява този чай, с цел да излекува своите кожни проблеми. Ребека е имала голям брой пъпки по лицето. Броят им непрекъснато растял, а положението й се е влошавало. Тя стартира да употребява грим, с цел да прикрива тези кожни проблеми. Самочувствието й се намалило и Ребека не се е чувствала добре. Преминала е през голям брой козметични и клинични процедури, употребила е огромно многообразие от козметични артикули, само че без резултат. От кристални ексфолианти и избелващи серуми, голям брой скъпи кремове и ароматерапия – всичко това даже влошило положението й. Ребека даже втривала сурова глава лук в кожата на лицето си, тъй като баба й я посъветвала, само че резултат още веднъж липсвал и нейните кожни проблеми траяли да я тормозят.

Точно когато Ребека сметнала, че всичко е изгубено се е свързала с холистичен доктор, на който разказала всичко за своите кожни проблеми. Лекарят й предложил да опита да пие всекидневно чай от магданоз, защото множеството хора, който имат някакви кожни проблеми имат някакви проблеми с работата на черния дроб.

Магданозът е един от най-хубавите натурални средства за детоксикация на черния дроб и бъбреците. Изследванията, които лекарят предлага на Ребека, потвърждават тезата му. Органът на дамата не функционирал вярно, а това се отразило отрицателно на кожата й. Ето за какво в идващите 30 дни тя пиела чай от магданоз всекидневно – преди закуска и преди вечеря. Месец по-късно резултатите са изумителни и кожата й била безупречно чиста.

Ето и точната рецепта за подготвяне на чай от магданоз:

Накиснете магданоз във вода с няколко капки оцет. Обвийте съда в забрадка и приберете в ледник. Когато решите да си вършиме чая, вземете ¼ чаша магданоз и полейте с вряща филтрирана вода. Изчакайте към 5-6 минути, прибавете няколко капки лимон по избор и пийте.

За да има резултат, чаят е належащо да се пие два пъти на ден – заран и вечер по една чаша преди хранене.

Можете да се възползвате от магданоза за лекуване на кожни проблеми, и по други способи. Например бихте могли да употребявате етерично масло от магданоз, с което да мажете кожата си два пъти на ден. Може да го добавите към ежедневното си меню, което ще спомогне изхвърлянето на боклуци и отрови от организма.

Употребата на магданоз ще помогне освен при кожни проблеми, само че и при най-различни болести. Високото наличие на витамин C и витамин А има мощен антиоксидантен резултат, който унищожава свободните радикали, виновни за развиването на болести като атеросклероза, диабет, рак на дебелото черво и матката и астма.

Чаят от магданоз ще ви помогне и при менструални болки, настинки и кашлица.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР