Почти всеки човек очаква летните месеци с нетърпение. Те носят

...
Почти всеки човек очаква летните месеци с нетърпение. Те носят
Коментари Харесай

Разпръснете няколко кестена в дома си и от комарите няма да има и следа

Почти всеки човек чака летните месеци с неспокойствие. Те носят безчет позитиви със себе си, само че и не малко негативи. Комарите са едно от нещата, които ненавиждаме и се борим с тях през целия летен сезон.

Имаме чувството, че ни преследват на всички места, където сме и ние, било то в парка, на морето, на площадката пред блока, а даже и вкъщи, където сякаш би трябвало да се усещаме в сигурност. Истинска злина, от която няма избавяне.

Днес обаче ще споделим с вас един простоват трик, с помощта на който можете да се предпазите от ухапванията на комарите и тяхното неприятно жужене, до момента в който сте си вкъщи.
 Ако носите кестени в джоба си, ще се предпазите от тези проблеми Ако носите кестени в джоба си, ще се предпазите от тези проблеми
Сигурно сте чували за чудотворната мощ на кестените? Много хора избират да носят по няколко кафяви топчета в джоба на връхна дреха и с...

Няколко кестена и ще сложим завършек на комарите

Кестените са превъзходен репелент срещу всевъзможни инсекти, включително и комарите. Те имат характерен мирис, който работи отблъскващо на дребните досадници и ги кара да странят от вашата благосъстоятелност.

За предпочитане е да разпръснете няколко кестена на основни места в дома си – прозорци, порти, спалното помещение. Това ще ви подсигурява пълностоен комфорт и нито един натрапен посетител, който да нарушава съня и спокойствието ви.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР