Почти винаги, когато има случай на сексуално насилие, насилниците са

...
Почти винаги, когато има случай на сексуално насилие, насилниците са
Коментари Харесай

"Опипваше ми задника и ме караше да спим заедно". Известна феминистка насилвала с години свой студент

Почти постоянно, когато има случай на полово принуждение, насилниците са мъже, само че в американски университет се случи тъкмо противоположното.


Авитал Ронел, международно известна философка и професорка по немски език и сравнителна литература в университета на Ню Йорк бе провъзгласена за отговорна за полово принуждение на някогашния й студент Нимрод Рейтман.



Проблемите, съгласно Рейтман, почнали през 2012 година, когато почнал да следва. Професорката го повикала да отиде с нея до Париж за няколко дни, а през първия желала от него да й чете лирика в спалнята й по време на следобедната отмора.

" Тя сложи ръцете си на гърдите ми и след това си притисна задника към чатала ми. Постоянно ме целуваше - по ръцете, гърдите, " споделя Рейтман и прибавя, че и вечерта се разиграла сходна преживелица. На идната заран, той й споделил, че това, което се случило, не е редно.



По време на урагана Санди през 2012 година Ронел се появила в дома му, защото у тях нямало електричество. Младият мъж споделя, че макар неговата опозиция, тя настояла да спят в едно легло, а когато легнали, почнала отново да го опипва и целува.

Авитал отхвърля всичко, само че следствието откри, че професорката е виновна за физическо и вербално полово принуждение и, че нейното състояние било " задоволително авторитетно, с цел да промени изискванията на следването на Рейтман ". Ронел бе уволнена от университета, написа " New York Times ".

Станало ясно, че тя го е насилвала в продължение на три години, обсипвала го със известия, в които се обръщала към него с " моят най-обожаван ", " моят прелестен Нимрод " и така нататък

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР