Почти три години след като 17-годишният Георги беше застрелян край

...
Почти три години след като 17-годишният Георги беше застрелян край
Коментари Харесай

Близки на брутално убития Гошко от Монтана се събраха на протест /снимки/

Почти три години откакто 17-годишният Георги беше убит край Монтана, към момента няма развиване по делото, научи организация BulNews.
Близки и другари на Гошко тази заран се събраха пред Съдебната палата в града поради недоволството си, че делото се бави.
Обвиненият за убийството е на независимост, а фамилията на Георги към този момент губи вяра, че ще има обективна присъда.
На 9 октомври 2018 година 17-годишният Георги и неговият дядо отиват с каруци да събират дърва в околност близо до Монтана. В един миг се чува изстрел, Георги пада и издъхва на място.
Часове след убийството, наоколо до случая полицията задържа Георги Рапонски от Монтана.



В неговия автомобил е открит газов револвер. Още тогава шефът на ОД на МВР-Монтана изясни, че Рапонски е престъпно проявен и има условна присъда за владеене на опиати.
В дома му са открити противозаконни муниции. Рапонски е арестуван, само че не след дълго освободен. По време на досъдебното произвеждане той не се е признал за отговорен.
От Окръжен съд-Монтана споделиха, че някои съвещания са били анулирани поради Коронавирус пандемията, а други поради заболяване на правосъдни заседатели. Следващото съвещание е планувано за 24 септември.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР