Почти сме сигурни, че няма човек, използващ която и да

...
Почти сме сигурни, че няма човек, използващ която и да
Коментари Харесай

Spotify с поредна крачка към пълна доминация

Почти сме сигурни, че няма човек, употребяващ която и да било стрийминг платформа за слушане на музика, който да не е слушал най-малко един епизод на подкаст предаване.
 Дакс Шепърд и случаят с мотор, който е претърпял
Дакс Шепърд с нов случай

Нови счупвания за артиста

Просто през последните години има все по-голям избор от такива излъчвания, а и качеството им е много положително. Armchair Expert - подкастът на артиста Дакс Шепърд , е измежду по-пополярните.

Една от аргументите е, че брачният партньор на Кристен Бел кани все известни персони като Бил Гейтс, Джон Леджънд и Салма Хайек за свои събеседници. Друга причина е, че в подкаста си Шепърд приказва намерено за всичко, в това число за проблемите си с разнообразни зависимости.

А в днешно време от ден на ден хора правят оценка искреността. От Variety разбираме за следващ триумф за Armchair Expert. Дакс Шепърд и Моника Падман, които са продуцентите на подкаста, са подписали контракт със Spotify .

И съгласно този контракт от това лято (1 юли, в случай че би трябвало да бъде по-точни) всички налични епизоди и всички бъдещи ще бъдат преместени извънредно в стрийминг платформата. Епизодите на Armchair Expert ще могат да се слушат единствено в Spotify както посредством заплатен абонамент, по този начин и със свободна версия, включваща реклами.
 Spotify HiFi и какво ще предложи новият абонаментен проект на платформата
Spotify отново трансформира играта (и музиката)

Нови благоприятни условия в музикалната платформа

С този си ход стрийминг платформата прави поредна крачка към това да се трансформира в цялостен хегемон освен за слушане на музика, само че за слушане на подкаст излъчвания. Преди година Spotify подписа контракт с Джо Роугън и по този начин си обезпечи правата върху The Joe Rogan Experience - едно от най-популярните и слушани в международен мащаб подкаст излъчвания.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР