Почти шест месеца след предполагаемото неподходящо поведение“ на Бил Мъри

...
Почти шест месеца след предполагаемото неподходящо поведение“ на Бил Мъри
Коментари Харесай

Бил Мъри целувал и притискал жена от екипа на спрения филм Being Mortal

Почти шест месеца след хипотетичното „ неуместно държание “ на Бил Мъри на снимачната площадка на Being Mortal, което докара до прекъсването на продукцията, се появиха детайлности за случая.

Being Mortal е режисьорският дебют на Азиз Ансари и е основан на книгата на хирурга Atul Gawande от 2014 година Being Mortal: Medicine and What Matters in the End. Освен че режисира, Ансари, който има лично шоу по Netflix Master of None, трябваше и да взе участие във кино лентата дружно със Сет Роген.



Множество източници разказват държанието на 72-годишния Мъри, като се твърди, че притискал и целувал „ доста по-млада “ служителка на продукцията. Тя „ пояснява дейностите му като напълно полови “ и е „ ужасена “.

Името на дамата не се посочва, само че източниците настояват, че тя не е актрисата Кеке Палмър, която също взе участие във кино лентата.

Мъри обяснил, че тази доста по-млада жена флиртувала с него. Така в един миг, когато двамата били в непосредствена непосредственост до легло, което било част от продукцията, артистът почнал да целува тялото ѝ и да я разкрачва.



Жената твърди, че не можела да се движи, тъй като той я превъзхождал по мощ. След това той я целунал по устата, макар че когато го направил и двамата били с маски, заради протоколите за Covid. По-късно Мъри сподели, че просто се е шегувал.

Неназованата жена  обаче се оплакала, както и втори чиновник, станал очевидец на случая. След това Мъри и дамата стигнали до извънсъдебно съглашение за малко над 100 000 $ (90 533 паунда).



“Направих нещо, което смятах за смешно и само че то не беше признато така… ” - сподели артистът в свое изявление малко след случая.

“В момента си приказваме и се опитваме да се помирим един с различен. И двамата сме експерти. Харесваме работата си - харесваме се, мисля. Ако не можем да се разбираме и да се доверяваме един на различен, няма смисъл да продължаваме да работим дружно или да вършим филм… Това беше огромен урок за мен. Не върша нищо друго, с изключение на да мисля за нея през последните седмица или две ” - добави той.

Съдбата на кино лентата Being Mortal, който беше към средата на снимането си, остава под въпрос, само че по-скоро наподобява, че ще бъде спрян напълно и неговите фотоси няма да продължат.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР