Почти половината от всички снимки на сексуално тормозени деца, които

...
Почти половината от всички снимки на сексуално тормозени деца, които
Коментари Харесай

Интернет Уоч: Холандия е безопасен рай за детско насилие

Почти половината от всички фотоси на полово унизени деца, които са докладвани на фондацията " Интернет Уоч ", са ситуирани в Холандия, оповестиха от фондацията, представени от Би Би Си. Те потвърдиха, че над 105 000 уеб адреса са свързани с незаконни фотоси през 2018 година и 47% от тях са регистрирани в Холандия. От организацията предизвестиха, че страната е станала " безвреден парадайс за детско принуждение ".


Холандските управляващи признаха, че има повишен брой на отчетите за принуждение на деца и дадоха обещание да се оправят с това.

Фондацията " Интернет Уоч " е самостоятелна организация, която разрешава да се рапортуват противозаконни фотоси на принуждение над деца, които са открити в интернет. Организацията работи със уеб сайтове, обществени мрежи и управляващите, с цел да може фотосите да бъдат свалени и разследвани.

Повечето от фотосите (82%) са били открити на платформи за шерване на фотоси, а не в обществени мрежи или частни уеб сайтове. Някои от тези платформи са основани в Холандия поради ниските такси за хостинг.

От организацията отхвърлиха да оповестят имената на уеб страниците, в които са намерили сходни фотоси, само че обявиха, че работят с компанията, с цел да са сигурни, че противозаконното наличие ще бъде отстранено.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР