Почти половината от регистрираните с COVID-19 в Пловдивска област са

...
Почти половината от регистрираните с COVID-19 в Пловдивска област са
Коментари Харесай

50% от случаите на COVID-19 в Пловдивско са от Раковски, кметът Гуджеров също е заразен

Почти половината от записаните с COVID-19 в Пловдивска област са от Община Раковски. Това заяви кметът Павел Гуджеров в профила си във Facebook, базирайки се на данни на Регионалната здравна ревизия.

„ Аз и фамилията също сме част от тази неприятна статистика от петък насам. Апелирам за по-голяма персонална отговорност на всеки от нас по отношение на носене на маски, стерилизация и обществена дистанция”, прикани Гуджеров.

И уточни, че във време на болест единственото нещо, което би могло да ни разведри, е веселието и празненствата, само че доста по-важно от всичко е да останем здрави.

Затова във връзка със заповед на Министъра на опазването на здравето РД 01-973/26.11.2021 година, инструкции от Областният шеф на Областна администрация – Пловдив и задълбочаващата се епидемиологична конюнктура той анулира провеждането на Международния кукерски фестивал „ Кукуве “ за 2022 година

„ С голямо неспокойствие поглеждам към 2023 година, когато се надявам след 2-годишно спиране фестивалът да бъде извършен с още по-пищни и обичайни празнувания. Пожелавам ви здраве и вяра за скорошно прекосяване на ситуацията, в която се намираме, с цел да може скоро още веднъж да се разпознаваме без маски по площадите, чествайки нашите обичани празници”, добави кметът на Раковски.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР