Почти никой не носи маска в обществения транспорт във Франция

...
Почти никой не носи маска в обществения транспорт във Франция
Коментари Харесай

Франция може да върне маските в обществения транспорт

Почти никой не носи маска в публичния превоз във Франция макар рекомендациите на държавното управление. Това накара здравният министър Франсоа Браун да насочи апел към жителите да се върнат „ към положителните привички на превантивните ограничения “.

 
Моля хората да носят маска в градския превоз. Както и тук-там, където хората са близо един до различен, тъй като няма по какъв начин да знаеш дали индивидът до теб отива на доктор, тъй като е подложен на терапия за рак или са му били трансплантирани бял дроб или бъбрек. Това е отговорност за всички нас, отговорност на всички жители. Нека се върнем към положителните привички на защитните ограничения.
Франсоа Браун – министър на опазването на здравето на Франция

Но французите настояват, че са изтощени от предходните ограничавания при пандемията от COVID-19.

 
Трябва ли маските да станат наложителни, това е въпросът? Лично аз считам, че би трябвало да намерим решение, с цел да свикнем да живеем с Коронавирус. Имаме усещането, че той настава и отстъпва, идва и си отива. Задълженията са сложни за осъществяване, тъй като на хората им е писнало от цялата обстановка. Не би трябвало носенето на маски да бъде наложително.
Еди Пауло Мигел – здравен съветник

С идването на зимата се усилват случаите на грип, COVID-19, бронхити, изключително при децата, което слага здравната система на Франция под огромно напрежение.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР