Почти два месеца след като певицата и актриса бе хоспитализирана

...
Почти два месеца след като певицата и актриса бе хоспитализирана
Коментари Харесай

Майката на Деми Ловато: Не пожелавам на никой родител да чуе подобно нещо!

Почти два месеца откакто певицата и актриса бе приета в болница поради свръхдоза в Лос Анджелис, за казуса проговори и нейната майка Диана де ла Гарза. Тя се появи в ефира на телевизионното предаване Newsmax TV и показа детайлности към трагичния случай.

„ За оня миг като цяло е комплицирано да се приказва. Буквално стартирам да се друсам, когато си припомням за случилото се в оня ден “, разяснява дамата.

Диана си спомня, че била атакувана от безчет известия от близки и другари, изразяващи своите прекарвания и съчувствия. Самата тя останала в незнание досега, в който не получила известия от сътрудничката на певицата от болничното заведение.

„ Може да се каже, че бях в потрес – нищо не споделих. Като родител, на никого не бих поискала да чуе сходно нещо за което и да е от децата му. “

Цялото семейство незабавно се отправили към болничното заведение. Ловато към този момент е била в схващане, само че в много неприятно здравословно положение. Както си спомня Де ла Гарза поседяла малко с нея, държала я за ръка и споделила: „ Деми, тук съм, обичам те “.

Майката на певицата е уверена, че единствено вярата и молитвите могат да оказват помощ на щерка й да се оправи с този проблем. Също по този начин е значима и поддръжката на роднините, другари и почитателите.

„ Чувствам, че в този момент тя е жива, поради милионите молебствия, които бяха произнесени в оня ден, когато всички узнаха за случилото се. Не считам, че тя би била тук, в случай че не бяха те и несъмнено докторите. Те са прелестни! “

По думите на Диана, настоящето положение на звездата на Disney е много по-добро – тя е щастлива, здрава и получава помощта, от която се нуждае. Ловато организира курс по рехабилитация.

Де ла Гарза също по този начин прикани хората да извърнат внимание на обстоятелството какъв брой доста хора през днешния ден умират от свръхдоза.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР