Почти 10 бона хонорар търси за участия Мария Илиева, научи

...
Почти 10 бона хонорар търси за участия Мария Илиева, научи
Коментари Харесай

Мария Илиева скъпа като Васко Кеца

Почти 10 бона хонорар търси за участия Мария Илиева, научи HotNews. Певицата е вдигнала летвата доста високо, откакто стана майка. "Времето ми е скъпо и няма да им пея за по-малко от 8000 лева ", била безапелационна изпълнителката на "Играя стилно ". Преди години тя прибираше към 4000 лв., а с днешна дата си е двойно по-скъпа.

Точно толкоз е прибрала при едно от последните си участия в провинцията. В сумата влизат и пътните разноски, само че в случай че можела тя би си ги поискала настрана. "Срам я е да си търси парите и за горивото, тъй като са дребни суми и би изглеждала смешна на фона на осемте бона ", разясняват осведомени. Такива възнаграждения прибират най-големите в естрадата ни, да вземем за пример Васил Найденов. Кеца върви по изяви против 8000, като част от хонорара дели с двете си беквокалистки и мениджъра му Ивайло. При Мара ситуацията е много по-благодатно, тъй като тя заплаща единствено на озвучител и вероятно водач, само че в множеството случаи кара тя или другия човек от екипа й. Отделно звездата не се регистрира на компания, тъй като се самопродуцира.

Илиева подвигна хонорара си внезапно и поради изявите си в "Като две капки вода ". Рекламата си оказва огромно значение и в последно време певицата е по-търсена от всеки път, без значение че няма шлагер от години. Брюнетката обаче е остаряло куче в сектора и постоянно знае по какъв начин да се промотира за повече пари. Сега без значение, че би трябвало да е по-близо до бебето, Марчето е на педал за задължения. Наскоро тя разгласи, че потегля на турне, от което ще проработи много съществени пари.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР