Почивката през лятото често означава прекъсваненанашата редовна фитнес програма, за

...
Почивката през лятото често означава прекъсваненанашата редовна фитнес програма, за
Коментари Харесай

Как да поддържаме форма по време на почивка?


Почивката през лятото постоянно значи спиране

на

нашата постоянна фитнес стратегия, за сметка на седмица, прекарана в пиянство на коктейли край басейна. Дори и няколко дни без без тренировки обаче, могат да извадят тялото ни от форма.

Проучване от 2013 година открива, че 10-дневна пауза от физическо натоварване, може да докара до понижаване на притока на кръв към хипокампуса - частта от мозъка, която е виновна за паметта и страстите. Това ненадейно прекъсване на

физическа

интензивност е посочило, че подкрепя свързаната с възрастта загуба наизуст. Това потвърждава, че страда освен тялото, а и мозъкът ни.

Поддържането на форма по време на почивка не значи наложително тежки силови тренировки или продължителни кардио извършения . Най-хубавото нещо на отпуската е фактът, че можем да се отпуснем, стимулирайки ни да заобичаме повече тялото си.

Намалелите равнища на кортизол и по-пълноценния сън постоянно са от изгода за това.

Специалистите поучават, че най-хубавият метод да поддържаме формата си е като се движим допустимо най-вече. А почивката на морето или измежду планината е идеалният метод за това, без да се усещаме прекомерно напрегнати. Често, до момента в който сме на отмора, откриваме, че в действителност се движим доста повече, в сравнение с всекидневно. Можем да си създадем персонален опит като си свалим приложение за премерване на крачките на телефона.

Други способи да се упражняваме по време на почивка са плуването, гмуркането или колоезденето . Ето по какъв начин даже

приятните занимания измежду природата, горят калори. Ако сме на отмора в непозната страна, можем да вземем велосипед чартърен и по едно и също време с проучване на локалната просвета, ще раздвижим мускулите на тялото си.

Свързани публикации.. Как да изберем доктор за почивката си? 0 Да спасим лятната отмора благодарение на хомеопатията 0 8 съвета за безвредни тренировки в горещините 0

Ако пък държим на всекидневните извършения, хотелската стая е

идеалното място за това. Фитнес инструкторите изясняват, че ни е нужно единствено малко пространство на пода, което е задоволително за подготовка за телесна маса , само че леглото или диванът също могат да свършат работа

за подготовка за трицеп,с да вземем за пример.

Специалистите поучават още, че правенето на лист с упражненията, които можем да практикуваме, според от мястото, на което сме избрали да отидем, е доста положително решение.

И въпреки всичко, тези, които желаят да си дадат отмора от физическо натоварване, би трябвало да го създадат. Не всеки държи на непрестанната физическа интензивност.

Каквото и да решим да вършим по време на почивка, би трябвало да ни кара да се усещаме спокойни и освежени. А

тези, които не могат да си показват всекидневие без тренировки, с изключение на гореизброените занимания, могат да се отдадат на вечерни танци с колегата.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР