Почивка на възпитаниците си даде днес старши треньорът на Локомотив

...
Почивка на възпитаниците си даде днес старши треньорът на Локомотив
Коментари Харесай

Езе аут от Локо за мача в Търново

Почивка на възпитаниците си даде през днешния ден старши треньорът на Локомотив Бруно Акрапович. Босненският експерт, под чието управление черно-белите пишат позорна за историята на клуба статистика, е решил играчите да се поразсеят малко след двете следващи загуби от слабаците Дунав и Септември. Утре Акрапович стартира да приготвя странната си групировка за последния мач от груповата фаза на шампионата. В понеделник железничарите ще гостуват на Етър в дуел без значение, защото те към този момент нямат късмет и на доктрина да изместят отбора от Красна поляна от първото място в класирането.
За гостуването в Търново Бруно Акрапович няма да може да разчита на централния бранител Стивън Езе. Нигерийският национал контузи рамото си  при провалянето в понеделник и ще би трябвало да почива най-малко седмица. Извън състава ще бъде и сънародникът на Езе Муса Мохамед, който изтърпява наказване поради насъбрани картони.
Акрапович не е получил упреци от клубния президент Христо Крушарски макар срамните загуби, довели до рекордно ниска посещаемост на Лаута.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР