Почивка и релакс, съчетани с културен туризъм Надали има човек,

...
Почивка и релакс, съчетани с културен туризъм Надали има човек,
Коментари Харесай

Вълнуващи спортни събития в комплекс Тракиец през 2021


 Почивка и релакс, съчетани с културен туризъм Почивка и релакс, съчетани с културен туризъм
Надали има човек, който не обича дребните бягства от напрегнатото градско всекидневие. А с настъпващите празници, а пък и то...
Има нещо извънредно грациозно и магично, съвсем като притегателна мощ, когато следим коне. Авторитетното им наличие и непосредствената непосредственост от време на време са задоволителни, с цел да се почувстваме по някакъв метод свързани с тези величествени животни. А когато към уравнението прибавим вълнуващи шампионати и съревнования, адреналинът незабавно се подвига!
Колкото и да търсите, едва ли ще съумеете да намерите спорт, толкоз забавен и обаятелен, колкото конната езда. Защо е по този начин ли? Много просто – конете не идват с управление с указания и даже самото гледане на нещо сходно ви кара да се чувствате като очевидци на тайната връзка сред кон и ездач, която се развива пред очите ви.
Добрата вест е, чепредлага цялостно отделяне от градския стрес, с помощта на многото си благоприятни условия за релакс, само че пък и ви дава невероятната опция да се докоснете до приказния и трогателен свят на конете онлайн.
е хазаин на доста държавни шампионати по прескачане на трудности. Всяка година се провеждат отворени шампионати, които имате невероятната опция да наблюдавате, до момента в който сте отседнали в комплекса. Без подозрение едно от най-вълнуващите събития, които ще се състоят през 2021 година, е Турнирът по прескачане на трудности " Тракиец ", който ще се организира на 15 и 16 май. През тези дни можете да се насладите на гледката на 100 коне и ездачи от цяла България, които ще се състезават през уикенда.

 5-те топ правила при язденето на кон 5-те топ правила при язденето на кон
Конната езда надалеч не е елементарен спорт, тъй като включва другарство с друго създание. Дори и да се страхувате от тези величествени животни...
През лятото, на 20-22 август, може да станете очевидци на още една вълнуваща конкуренция – Държавното състезание от тежък клас. Спокойно можем да назовем това съревнование „ черешката на тортата ”, защото се съревновават най-хубавите коне и ездачи на България, а височината доближава до 145-150см. Това съревнование е шампионат, т.е. печели най-хубавият тандем на база резултати от трите спортни дни.
През към момента топлите есенни дни, на 15-17 октомври, ще имате опция да наблюдавате Държавно състезание за млади коне. Състезанието още веднъж е шампионат, вземат се резултатите от всички спортно дни. За 4-годишноте коне са 2 дни, за останалите 5,6 и 7-годишни – 3 състезатезателни дни.
Спортният календар на конна база „ Тракиец ” ще бъде закрит от едно в действителност много величествено събитие, което няма да желаете да пропуснете, в случай че сте измежду почитателите на тези красиви животни. Става дума за Изложението на коне от порода „ български състезателен кон ” с дати на осъществяване 6-7 ноември.

Ако се интересувате от конна езда, посетете някое от забавните спортни събития, които ще се проведат в " Тракиец " през 2021. Със сигурност ще станете очевидци на вълнуващи надпревари, а и ще можете да се отдадете на приятна отмора в комплекса.
 Невероятните изгоди за децата от конната езда Невероятните изгоди за децата от конната езда
Детството е цялостно с вълнуващи истории и ролеви игри, тъй че конната езда е самобитно почукване на вратата на свят, насел...

Още от ПЪТЕШЕСТВИЯ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР