Почитателки на германската група Рамщайн“ обвиняват фронтмена Тил Линдеман в посегателство. Една

...
Почитателки на германската група Рамщайн“
обвиняват фронтмена Тил Линдеман в посегателство.
Една
Коментари Харесай

Почитателки обвиняват Тил Линдеман от „Рамщайн“ в посегателство 


Почитателки на немската група „ Рамщайн “ обвиняват фронтмена Тил Линдеман в посягане.

Една от тях е Шелби Лин от Ирландия, която пътувала до Вилнюс, с цел да участва на концерт на групата там. Тя била поканена на парти след концерта, където се е срещнала с фронтмена на групата Тил Линдеман. Лин твърди, че той е изискал да прави секс с нея и е реагирал доста нападателно, когато тя му отказала.

Тя също по този начин подозира, че едно от питиетата ѝ е било подправено с упойващи субстанции, защото няма спомен за част от вечерта. Тя казва, че е останала със синини и е повръщала 24 часа след концерта. Лин публикува фотография на пострадванията си в интернет и твърди, че е подала тъжба, пише Българска телеграфна агенция.

От „ Рамщайн “ обаче изрично отхвърлят нейните твърдения.

„ По отношение на популяризираните в интернет твърдения за Вилнюс можем да изключим опцията това да се е случило в нашата среда. Не ни е известно да има публични следствия по този въпрос “, написаха музикантите в „ Туитър “.

Темата е необятно обсъждана в интернет. Някои дами съобщиха анонимно, че са имали сходни прекарвания, и показаха цялостната си взаимност с Шелби Лин. Други пък приканиха към нерешителност, защото изказванията все още не са потвърдени.

На 7 и 8 юни групата ще има концерти в Мюнхен и германското правителство изиска ограничения за отбрана на дамите в публиката. Министърът на семейството Лиза Паус предложи основаване на защитни зони за дами по време на концертите, както и основаването на екипи, които да могат да реагират в случай на полово посягане. Тя сподели, че би трябвало да се обсъдят „ бързи и конкретни “ защитни ограничения, а „ сериозен спор за отговорността на артистите и уредниците на концерти към техните фенове би бил полезен “.

Според немския ежедневник „ Ди Велт “ дамите от първите редове на концертите на „ Рамщайн “ били записвани на видео, за да може 60-годишният Линдеман да си избере коя от тях да бъде поканена зад кулисите при групата.

Групата сега е на турне, което започва във Вилнюс, а следващите дати са за Мюнхен (Германия) и Тренчин (Словакия). Турнето е планирано да приключи при започване на август с концерт в Брюксел (Белгия).
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР