Почитателите й недоволстват, че красавицата постоянно демонстрира висок стандарт на

...
Почитателите й недоволстват, че красавицата постоянно демонстрира висок стандарт на
Коментари Харесай

Кристин Илиева наду джуки! Дразни благодетелите си с висок стандарт на живот и скъпи дрехи

Почитателите й недоволстват, че хубавицата непрекъснато показва висок стандарт на живот в обществените мрежи, а в това време не дава никакъв доклад за събраните от щедрост средства.

Последната й облага са нови хиалуронови устни. Вероятно русокоската възнамерява завръщането си на стилния подиум и по тази причина е решила да направи някои лицеви усъвършенствания. Вместо да показа какъв брой пари са събрани от концерта на Дивна и други известни реализатори в поддръжка на възобновяване й, Кристин разгласява фотоси, на които театралничи с нови маркови облекла за хиляди левове и дамски чанти по 2000 лева, написа Уикенд.

След като в интернет се отприщи вълна от недоволни нейни фенове, които са отделили по някой лев, с цел да оказват помощ за възстановителните й интервенции, Илиева съобщи, че са й подарени. След като бе порицана, че в случай че ги беше продала, нямаше да има потребност от щедрост, русокоската изтри фотосите и стартира да внимава какво разгласява в общественото пространство. Последната й издънка с новите устни за следващ път ядоса благодетелите й.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР