Почитателите на супергеройските светове на Marvel най-после видяха първите кадри

...
Почитателите на супергеройските светове на Marvel най-после видяха първите кадри
Коментари Харесай

Първи кадри от „Eternals“ – новият филм от режисьорката на „Земя на номади“

Почитателите на супергеройските светове на Marvel най-сетне видяха първите фрагменти от дълго чакания филм „ Eternals “, който би трябвало да излезе през ноември тази година.

Филмът ще споделя за раса безсмъртни същества, които се намесват и движат историята на човечеството от хилядолетия.



Режисьор на високобюджетния филм ще е добилата голяма известност в последните месеци Клои Жао. С кино лентата си „ Земя на номади “ тя се трансформира в едвам втората жена, която е получавала премия „ Оскар “ за постановка в цялата история на известните кинонагради.

Друга причина филмът да се чака с огромно неспокойствие е, че в него ще вземат участие огромните звезди Анджелина Джоли и Салма Хайек. Заедно с тях феновете ще видят и звездите от „ Игра на тронове “ Ричард Мадън и Кит Харингтън.



Кадрите от кино лентата са част от по-дълго видео, в което също така се разкриват някои от заглавията на идващите планове. Едно от тях е името на идния филм от поредицата „ Черната пантера “, „ Уаканда вечно “. Вече се знае, че починалият Чадуик Боузман, няма да бъде сменен в идващия филм и историята ще продължи без неговия персонаж.

Още за Клои Жао може да прочетете на уеб страницата:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР