Почитателите на Стинг бяха трогнати тази седмица, след като Мики

...
Почитателите на Стинг бяха трогнати тази седмица, след като Мики
Коментари Харесай

Дъщерята на Стинг изпълни предсмъртното желание на негов фен

Почитателите на Стинг бяха трогнати тази седмица, откакто Мики Съмнър, дъщерята на музиканта, извърши последното предпочитание на нюйоркски служител на реда, художник и обожател на татко ѝ.
Отменен концерт: Стинг анулира присъединяване по медицински аргументи Обяснението пристигна посредством публично известие в „ Туитър ” Стинг и България: Историята на една 23-годишна обич и 50 000 ужилени (СНИМКИ+ВИДЕО) На 1 юни София стана втората спирка от турнето My Songs, в поддръжка на неотдавна излезлия едноименен албум
Доминго Сантяго мечтае да стане художник, само че вместо това стаwa служител на реда, с цел да устоя фамилията си. Въпреки това не се отхвърли от фантазията си и даже прави студио в къщата си, където да рисува.

Първата му катрина представлявала рисунка на Стинг, на който служителят на реда е почитател. Той се въодушевява от изображението на един от албумите на музиканта. За страдание тази първа картина се оказала и последна.

“Беше прекомерно ангажиран с работата и не му оставаше време да рисува”,сподели щерка му в Инстаграм. “Никога не употребява студиото още веднъж. Все повтаряше, че ще се отдаде на изкуството когато се пенсионира, само че това време в никакъв случай не пристигна.”
Предсмъртно предпочитание: Да се срещна с Кейти Пери На Антъни Харисън му остават няколко месеца живот, през които се надява да се срещне с любимката си
През 1998 година Сантяго Доминго научава, че е съществено болен от множествена склероза. Болестта го приковава към, легло и в последна сметка мъжът умира. Предсмъртното му предпочитание е щерка му Елизабет да подари картината на огромния музикант.



След като споделя историята на татко си в интернет, с Елизабет се свързва Мики Съмнър, която е щерка на Стинг. Тя уредила превозването на първата и последна творба на Доминго Сантяго до дома на Стинг. Така последната молба на служителя на реда от Ню Йорк била изпълнена.

На уеб страницата LadyZone.bg може да научите още за тази и за други вдъхновяващи истории:
Дъщерята на Стинг извърши предсмъртното предпочитание на обожател на татко си След като прочела историята на Доминго Сантяго в интернет, дъщерята на Стинг осъзнала, че може да извърши последното му желание
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР