Почитателите на кралското семейство в САЩ тръпнат от вълнение -

...
Почитателите на кралското семейство в САЩ тръпнат от вълнение -
Коментари Харесай

Уилям и Кейт правят звездно шоу в САЩ

Почитателите на кралското семейство в Съединени американски щати тръпнат от неспокойствие - след часове принцът и принцесата на Уелс ще създадат първото си посещаване там. Двамата идват в Бостън за връчването на премиите Earthshot.

Създадени от принц Уилям, те ще бъдат раздадени на 2 декември вечерта в зала MGM Music Hall. Кейт Мидълтън персонално ще подари една от тях, а ето кои ще са звездните посетители и реализатори на събитието.



Били Ейлиш дружно с брат си Финиъс ще пеят на сцената пред принца и принцесата. С музикално присъединяване ще се включат и легендата Ани Ленъкс, както и поп дивата Ели Голдинг (тя пя и на сватбеното празненство на Уилям и Кейт).

Сред звездите, които ще връчат част от премиите, са актьорите Рами Малек ( " Бохемска рапсодия " ) и Шайлин Удли ( " Големите дребни неистини " ), както и комедийната актриса Катрин О`Хара.



Водещи на церемонията ще са водещата на Военновъздушни сили Клара Амфо и артистът Даниъл Дей Ким. Принц Уилям също ще се качи на сцената за заключителна тирада. Това е първото посещаване на принца и Кейт Мидълтън в Съединени американски щати след визитата им през 2014 година, само че тогава тя беше само в Ню Йорк.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР