Почитателите на журналиста Виктор Николаев са сериозно притеснени за здравето

...
Почитателите на журналиста Виктор Николаев са сериозно притеснени за здравето
Коментари Харесай

Тежки времена за Виктор Николаев, здравословни проблеми в семейството му

Почитателите на журналиста Виктор Николаев са съществено обезпокоени за здравето му. Водещият на утринния блок " Здравей, България " се завърна на работа след триседмично неявяване, само че към момента наподобява бледен и отпаднал. Мнозина си помислиха, че той е отпътувал на екзотично странствуване със фамилията си, само че истината е, че екранният сътрудник на Аделина Радева е закъсал с бъбреците и е претърпял интервенция, от която към момента се възвръща, написа " Уикенд “. Николаев излезе в болничен на 18 май и се завърна на екран цялостен месец по-късно, едвам преди броени дни. Докато отсъстваше, колежката му Аделина Радева сама водеше утринния блок, а пояснение за неналичието на Виктор нямаше.

Някои фенове се тормозиха, че може да е уволнен като Ани Цолова, а други допуснаха, че разпуска с жена си по слънчевите плажовете, само че истината се оказа по-различна. Негови сътрудници издадоха, че напоследък той закъсал съществено със здравето и това наложило да прекъсне работните си задължения.

Преди месец Николаев почувствал остра болежка в региона на кръста. След като направил консултация със експерт, журналистът бил ориентиран за интервенция, тъй като голям камък запушвал единия му уретер.

Не съществувала възможност конкрементът да бъде елиминиран по натурален път поради огромните му размери, та се наложило Виктор да легне под ножа. Интервенцията била осъществена по лапароскопски способ, който е доста по-щадящ за организма, само че водещият на Нова тв решил да не се насилва и не бързал да се връща на работа.

Той удължил болничния си и цели три седмици си почивал у дома, а половинката му Людмила Железова го обгрижвала. По подигравка на ориста, малко преди Николаев да бъде опериран, жена му също претърпя случай.

Тя си счупи ръката след рухване и близо месец бе гипсирана. През този интервал точно Виктор бе неразделно до нея, тъй че тя на собствен ред му се отблагодарила, когато закъсал със здравето.

Макар че преди седмица се върна на работа, водещият към момента наподобява изнемощял и като че ли не се е възстановил изцяло. Почитателите му са обезпокоени за него и му стискат палци скоро да върне положителната си форма. 
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР