Починалият в петък вечерта Ангел Христов, един от братя Галеви,

...
Починалият в петък вечерта Ангел Христов, един от братя Галеви,
Коментари Харесай

Погребват Ангел Христов в четвъртък

Починалият в петък вечерта Ангел Христов, един от братя Галеви, ще бъде заровен в четвъртък, заяви БНР с позоваване на архиерейския наместник на Дупница отец Георгrи Паликарски, който ще извърши опелото в централния храм " Св.Георги " в града. То ще стартира в 13,30 ч.

Отец Паликарски не крие, че и след оповестяването на Пламен Галев и Ангел Христов за интернационално търсене с алена бюлетина от май 2012 год., е бил в преписка с тях, пращали му есемеси.

Близките на Христов платили паркинга при централния храм " Св.Георги ", където ще стане опелото за целия ден, против 300 лв..Може да е предохранителна мярка, разясняват дупничани. Очаква се и засилено полицейско наличие към храма и градския гробищен парк.

Погребението на Христов трябваше да се състои още в неделя, само че беше отсрочено поради почналите досъдебни производства и назначената аутопсия, която стана в столична клиника и която откри, че Христов е умрял от коронарни затруднения, инфаркт. Той ще бъде заровен на видно място до гробищния храм, сподели архиерейският наместник на Дупница отец Георги Пликарски.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР