Почина Катя Димитрова, съпруга на създателя на Международния балетен конкурс

...
Почина Катя Димитрова, съпруга на създателя на Международния балетен конкурс
Коментари Харесай

Тъжа вест! Отиде си Катя Димитрова - съпругата на създателя на Международния балетен конкурс Варна

Почина Катя Димитрова, брачна половинка на основателя на Международния балетен конкурс - Варна, маестро Емил Димитров, оповестиха от Международния балетен конкурс.

Оттам показват, че Катя Димитрова е трансформирала идеята на Международния балетен конкурс - Варна, в своя персонална орис. Тя беше освен дамата до уредника на първото в света интернационално съревнование в професионалния балет, а стана и изцяло отдаден човек, предан на концепциите на състезанието, се споделя в известието, разпратено до медиите.

" 27-ият Международен балетен конкурс във Варна това лято се оказа финален за обичаната и ценена от балетния хайлайф Катя. Тя изживя с изключително интензивна страст това издание. Успя да вдъхне кураж и на най-новото потомство изгряващи балетни актьори, видя се с балетните звезди от целия свят - посетители на състезанието ", показват от състезанието.

" Изискана и дейна, Катя Димитрова до последно даваше своята невидима, само че непрекъсната и цялостна със мощ поддръжка, с цел да се поддържат високите критерии и духът на Международния балетен конкурс във Варна ", написа в известието.

Поклонението ще бъде в храма " Св. София " в столицата на 13 септември, четвъртък, от 13.30 часа.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР