Почина икономистът Владимир Каролев, съобщиха от болница Токуда. Икономистът е

...
Почина икономистът Владимир Каролев, съобщиха от болница Токуда. Икономистът е
Коментари Харесай

Почина икономистът Владимир Каролев

Почина икономистът Владимир Каролев, оповестиха от болница " Токуда ". Икономистът е умрял тази нощ след дълга битка за спасяването на живота му, споделят от “Аджибадем Сити Клиник " УМБАЛ Токуда.

Каролев беше в тежко положение след рухване в Пирин през май. Той получи политравма и черепно-мозъчна травма след 400 метра рухване.

Владимир Асенов Каролев е български икономист и финансист. Бивш общински консултант от Национална движение „Симеон Втори" в Столична община. През 2011 година Каролев е кандидат-кмет за София, повдигнат от Национална движение „Симеон Втори". Той е роден на 31 юли 1961 година в град Варна.

Каролев се появява в обществено-политическото пространство след средата на 1990-те години като създател на публикации по стопански тематики, оповестени в периодическия щемпел. През 2001 година става деен участник в предизборната акция на Национална движение „Симеон Втори" - партия, основана от Симеон Сакскобурготски. През 2003 година Каролев е определен за общински консултант в София от листата на Национална движение „Симеон Втори" и е преизбиран през 2007 и 2011. През есента на 2011 година Каролев е кандидат-кмет за София, повдигнат от Национална движение „Симеон Втори", а през ноември 2011 подава оставка като общински консултант за фокусиране върху професионалната си кариера.

„ Труд “ изрича съболезнования на околните на Владимир Каролев!



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР