Почина икономистът Владимир Каролев. Новината потвърдиха за NOVA от болница

...
Почина икономистът Владимир Каролев. Новината потвърдиха за NOVA от болница
Коментари Харесай

Почина Владимир Каролев

Почина икономистът Владимир Каролев. Новината потвърдиха за NOVA от болница " Токуда ". Икономистът е умрял тази нощ след дълга битка за спасяването на живота му, споделят от “Аджибадем Сити Клиник " УМБАЛ Токуда.

Каролев беше в тежко положение след рухване в Пирин през май.  Той получи политравма и черепно - мозъчна травма след 400 метра рухване. Планински екипи издирваха икономиста в планината над 12 часа. Първоначално той беше настанен в болничното заведение в Разлог, а по-късно превозен в " Пирогов ".

Икономистът прекара няколко месеца в интензивното поделение на незабавната болница, в стационирано положение, след което беше изместен в друга клиника, определена от фамилията му, в която да се възвръща.

Владимир Асенов Каролев е български икономист и финансист. Бивш общински консултант от Национална движение „Симеон Втори" в Столична община. През 2011 година Каролев е кандидат-кмет за София, повдигнат от Национална движение „Симеон Втори". Той е роден на 31 юли 1961 година в град Варна. Завършва 35-а гимназия в София, след което служи боец в разследващо отделение в Мусачево. През 1986 година Каролев приключва интернационалните стопански връзки във Висшия стопански институт „ Карл Маркс “ с две специалности - МИО и икономическа публицистика, през 1993 година магистратура по бизнес администрация в Университета на Албърта в Канада и през 2014 година задочна магистратура по стопанска система на недвижимите парцели в Университета Рединг, Англия.

Каролев се появява в обществено-политическото пространство след средата на 1990-те години като създател на публикации по стопански тематики, оповестени в периодическия щемпел. През 2001 година става деен участник в предизборната акция на Национална движение „Симеон Втори" - партия, основана от Симеон Сакскобурготски. През 2003 година Каролев е определен за общински консултант в София от листата на Национална движение „Симеон Втори" и е преизбиран през 2007 и 2011. През есента на 2011 година Каролев е кандидат-кмет за София, повдигнат от Национална движение „Симеон Втори", а през ноември 2011 подава оставка като общински консултант за фокусиране върху професионалната си кариера.

Стандарт изрича съболезнования на блезките на Владимир Каролев
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР