Почина икономистът Владимир Каролев. 60-годишният Каролев е издъхнал тази нощ

...
Почина икономистът Владимир Каролев. 60-годишният Каролев е издъхнал тази нощ
Коментари Харесай

Отиде си икономистът Владимир Каролев

Почина икономистът Владимир Каролев. 60-годишният Каролев е умрял тази нощ след няколко месеца битка за живота му.

Икономистът Владимир Каролев бе открит в Пирин на 9 против 10 май 2021 година през нощта в безсъзнание. Той изчезна, до момента в който кара сноуборд в планината, напомня БГНЕС.

Издирването в Пирин продължи 12 часа, като една от участващите групи го откри след среднощ. Той не е бил в схващане, изнесен е на ръце и в 4:30 ч. е предаден на Спешна помощ.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Икономистът Владимир Каролев ще взе участие в ръководството на ед...

Каролев се е наранил след рухване от към 400 метра на стръмен терен при падение. Спасителите изясняват, че икономистът е бил открит на шанс, тъй като мястото, на което е бил, е без сигнал.

Той бе превозен в столичната болница " Пирогов ", където неотложно стартира лекуването му, а през септември беше изместен в болница Токуда, където лекарите продължиха да се борят за живота му.
Кой е Владимир Каролев?

Владимир Каролев е икономист и финансист. Роден е на 31 юли 1961 година във Варна. През 1986 година приключва интернационалните стопански връзки във Висшия стопански институт " Карл Маркс " (сегашното УНСС, б.р.) с две специалности - МИО и икономическа публицистика, а през 1993 година - магистратура по бизнес администрация в Университета на Албърта в Канада и през 2014 година - задочна магистратура по стопанска система на недвижимите парцели в Университета Рединг, Англия.

Каролев се появява в обществено-политическото пространство след средата на 90-те години като създател на публикации по стопански тематики, оповестени в периодическия щемпел. През 2001 година става деен участник в предизборната акция на Национална движение „Симеон Втори" - партия, основана от Симеон Сакскобурготски. През 2003 година Каролев е определен за общински консултант в София от листата на Национална движение „Симеон Втори" и е преизбиран през 2007 година и 2011 година През есента на 2011 година Каролев е кандидат-кмет за София, повдигнат от Национална движение „Симеон Втори", а през ноември 2011 година подава оставка като общински консултант за фокусиране върху професионалната си кариера.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР