Почина 29-годишният американец Шон Миликън, който се прочу през 2016

...
Почина 29-годишният американец Шон Миликън, който се прочу през 2016
Коментари Харесай

400-килограмова риалити звезда издъхна в адски болки и самота

Почина 29-годишният американец Шон Миликън, който се прочу през 2016 година около присъединяване си в телевизионното шоу " Моето 300-килограмово тяло ". Тогава младежът, който тежеше 413 кг., мина сполучлива терапия и смъкна над 180 кг., написа The Sun.

Още от дребен Шон страдал от наднормено тегло, а след развода на родителите му нещата се влошили още повече. Храната станала единствената му разтуха. А когато килограмите му стигнали сериозния най-много, Шон можел да стои независимо единствено в продължение на половин минута.

Тогава той решил да се включи в телевизионното шоу. Там получил нужната помощ и съумял да смъкна повече от 180 кг. от тежестта си. Преди година умряла майка му, само че Шон съумял да се оправи с тежкия удар, който му нанесла ориста и не рухнал. Наскоро обаче бил признат в болница с неприятна зараза, появили се и затруднения и лекарите не съумели да спасят живота му. 

Тъжната вест за кончината му бе споделена от татко му в обществената мрежа. " Появиха се проблеми с дишането. Лекарите съумяха да го реанимират, само че малко по-късно сърцето му спря ", написа Мат Миликън във Facebook. Той прибавя, че синът му е бил доста страховит човек с положително сърце и се усеща унищожен след гибелта му.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/svyat/tv-rialiti-ne-uspya-da-iztrgne-400-kilogramov-mzh-ot-lapite-na-smrtta-snimkivideo_news658634.html

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР