Почина 13-годишното момче, което беше затиснато от футболна врата в

...
Почина 13-годишното момче, което беше затиснато от футболна врата в
Коментари Харесай

Почина 13-годишното момче, затиснато от футболна врата

Почина 13-годишното момче, което беше затиснато от футболна врата в Пазарджик, оповестиха от локалната болница пред Нова телевизия.

Близките на момчето отхвърлят да му бъде направена аутопсия. Такава била наложителна, защото казусът е предаден на прокуратурата. Отказът от аутопсия провокира напрежение пред болничното заведение.

Инцидентът стана на футболно игрище на 24 септември. 13-годишното момче играело с други деца, когато решило да се покатери върху футболната врата. В момента, в който се провесило на гредата, металното оборудването се наклонило, паднало и затиснало детето.

Хората в квартала нееднократно са подавали сигнали в общината, че игрището е рисково. На детската площадка до него непрекъснато се събирали доста деца и чупели уредите. Липсва и част от настилката.

Общинските управляващи споделят, че са създали инспекция две седмици преди случая. Тогава всичко било наред. Оказало се, че вратата е била срязана от основите си. Прокуратурата е образувала досъдебно произвеждане по случая - към този момент против незнаен причинител.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР