Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев се обяви против обединение

...
Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев се обяви против обединение
Коментари Харесай

Димитър Пенев се обяви против обединение с ЦСКА 1948

Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев се разгласи срещу обединяване с новия член на efbet Лига ЦСКА 1948. Темата е обект на полемики, като позитивно мнение изрекоха Аспарух Никодимов и част от последователите. Според Пената обаче такава тематика не съществува.
 Паро Никодимов: Двата ЦСКА би трябвало да се обединят
" Това са несериозни неща. Първо, сред двата клуба няма нищо общо. Онези какво могат да се съпоставят с ЦСКА и да разясняват? Не разбирам кой си ги измисля и ги пуска тези приказки. Това е ненормална работа даже да се разисква. Щяло да има две ЦСКА-та...Ама тези са 1948. Нямат нищо общо с ЦСКА. Има си закони, не е редна да употребяват името и емблемата.

ЦСКА си заплати емблемата, върна задължения. Цялата работа се прави, с цел да опитат да провокират нашите почитатели да създадат някоя неточност. И в случай че стане нещо, след това ще го пишат на наш тил, на името на ЦСКА, на президента, ще има мнения. Това е целият предумисъл съгласно мен ", споделя Пенев пред " Тема Спорт ".

Той приказва и по въпроса за реконструкцията на " Българска войска ", която беше забавена поради пандемията.

" От наша страна всичко е тъкмо. Беше направена оценка, само че не знам за какво се бавим. Нали пристигнаха от комисията и видяха какво е? Да не чакат тухлите да стартират да падат? Все отново това е 50-годишен стадион. Собственицие са вного загрижени. Дано не повтаряме епидемии и заболявания, а към този момент да погледнем малко към цимента и тухлите и да стартираме да градим нещо за поколенията ", добавя Стратега.
 Паро Никодимов прикани ЦСКА-София и ЦСКА 1948 да се спогодят
" За Купата ни чакат съществени мачове. Там не можеш да наваксаш точките и а поправяш грешките. Дано в БФС да не им мине през акълите да създадат полуфиналите в един мач. То ще е все едно да отидеш да си купиш долни дрехи и да го забравиш в магазина. Всеки от четирите тима ще се хвърли, ще е доста забавно. Но това не значи да забравим шампионата. Да не се получи по този начин, че на футболистите да им избягат душите. Да, на почитателите им омръзна без трофей. И с управлението е по този начин. Да не приказваме, че на тях и други неща са им на главите. Трябва да се възнамеряват финанси, за тима, доста тематики са настоящи ", споделя Пената и се стопира на тематиката с оцеляването на Левски, която господства в последните седмици.

" За Левски нищо няма да споделям. Няма да е спортстменско ние да ги разясняваме като цесекари. Дно да се оправят и да си играем делбитата. Аз се надявам всичко с тях да е добре. Вече обаче заповам да се запитвам хората в БФС да не са отишли някъде на лагер. Къде са се покрили? Кога ще вършат конгрес? Обидно и несериозно е това отношение. Време е да се раздвижат ", приключва именитият експерт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР