Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев призова публично собственика на

...
Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев призова публично собственика на
Коментари Харесай

Димитър Пенев призова Ганчев: Никакво тръгване!

Почетният президент на " ЦСКА-София " Димитър Пенев прикани обществено притежателя на клуба Гриша Ганчев да остане и да продължи да ръководи.

" Никакво потегляне. Нещата са спокойни на този стадий. Феновете и в спорта, и в живота, постоянно желаят да влязат, желаят бързо да влязат, да вземат купата. Но нещата са спокойни. В други клубове има искания, тъй като един клуб, с цел да има триумфи би трябвало да има и финанси, дисциплинираност и ред ", съобщи Пенев пред " Нова телевизия ". Той към този момент се включи в декларация на ветерани на ЦСКА, които също настояха Ганчев и другият главен собственик на акции - Юлиян Инджов, да не напущат.

Грига Ганчев разгласи на 15 февруари, че той и Инджов се отдръпват и са подготвени да подарят акциите на всеки, който ги пожелае. След това обаче никой от управлението не е коментирал повече тематиката. Дори доближеният до Ганчев последовател на тима Иван Велчев - Кюстендилеца, предвижда, че предприемачът ще остане.

Към момента ситуацията и към тима е спокойна и футболистите се готвят за значимото домакинство в събота против третия в класирането - " Локомотив " (Пд).
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР