Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев коментира жребия за 1/4-финалите

...
Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев коментира жребия за 1/4-финалите
Коментари Харесай

Димитър Пенев: Имаме да връщаме на Левски и Лудогорец, те на нас също...

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев разяснява жребия за 1/4-финалите на шампионата за Купата на България. Пената отново донесе шанс на тима си. " Армейците " ще одобряват Ботев (Враца).

" Няма удовлетворен или неудовлетворен. По-важното е самите футболисти да подобрят играта си, отношението... Вече някои са по 2-3 години в ЦСКА. Разбрали ли са, че играят в този клуб... Ако не са, да се откажат. Нелек чоп, когато се играе за купи, четвъртфинали, полуфинали...

Всеки има упоритости, семейството е преимущество, само че всичко зависи от играчите. Очаквахме всеки един от тимовете. Имаме да си връщаме на Лудогорец, на Левски - те на нас също имат. Може би тук към този момент почитателите ще бъдат по-малко спрямо другите.

От моя страна би трябвало да има промени. Неминуемо би трябвало напролет да има 20-30% от горната страна на това, което видяхме до момента. По обвързване би трябвало да сменим треньора, само че когато няма положителни резултати, кой е отговорен? Треньорът ", сподели Димитър Пенев.
 Левски против Лудогорец за Купата, ЦСКА извади шанс! Обновена
Левски против Лудогорец за Купата, ЦСКА извади шанс!

Вижте всичките двойки за 1/4-финалите
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР