Почетен знак Заслужил гражданин на Софийска област връчи областният управител

...
Почетен знак Заслужил гражданин на Софийска област връчи областният управител
Коментари Харесай

Цоло Вутов удостоен като заслужил гражданин на Софийска област

Почетен знак " Заслужил жител на Софийска област " връчи регионалният шеф Илиан Тодоров удостои на проф. дтн инж. Цоло Вутов, който е шеф на " Геотехмин ". Отличието е поради дълготрайните вложения в социално-икономическото развиване на района и в опазването на околната среда, основаване на качествени работни места и дарителската му активност, оповестиха от пресцентъра на регионалната администрация във вторник.

Това е следващата премия за бизнесмена, в чиято група " Геотехмин " работят близо 4 хиляди души. Дружествата в нея способстват за развиването на осем общини от Софийска област.

За извънреден принос в стопанската система на страната проф. Вутов е отличен с медал " Стара планина ", първа степен, с награди на КРИБ, БТПП и Българската организация за вложения, с почетен знак на шефа на Софийска област през 2016 година, както и с грамота и плакет " Почетен жител на Община Етрополе ".

Удостоен е от Съюза на слепите в България за забележителния му принос в региона на обществената интеграция на хората със зрителни увреждания. Носител е на почетния знак на Химикотехнологичния и металургичен университет.

През предходната година стана " Мистър Икономика " - за повсеместен принос в развиването на българската стопанска система, а неотдавна получи и почетен знак на Българския червен кръст и специфична благодарствена грамота в символ на благодарност за персоналния му принос към филантропичните дела на организацията.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР