Победителят в Шампионата на Обединеното кралство 2011 и носител на

...
Победителят в Шампионата на Обединеното кралство 2011 и носител на
Коментари Харесай

Тръмп: Нуждая се от повече постоянство

Победителят в Шампионата на Обединеното кралство 2011 и притежател на 8 ранкинг трофеи по снукър Джъд Тръмп показа в изявление за World Snooker, че се нуждае от повече неизменност през сегашния сезон 2018/19. Вече седем години Асото в колодата е одобрена част на елита в джентълменския спорт, само че международната купа му убягна и през 2018-а, а последният му трофей е от Европейския Мастърс на 8 октомври 2017-а.

Именно заради тази причина той показа, че се концентрира върху тренировките в блян да откри повече неизменност в резултатите си, които през актуалната акция не са доста обнадеждаващи. Той отпадна във втори кръг на World Open след 3:5 от Гари Уилсън и в първи кръг на Шанхай Мастърс след 2:6 от Кайрън Уилсън.

На Тръмп му следва присъединяване в Шампионата на Китай идната седмица, след което ще се насочи към Ломел, Белгия, където ще опита да завоюва за трети следващ път Европейския Мастърс.

“Знам, че в случай че играя добре, мога да печеля всеки мач, само че се надявам да почна да спечелвам повече, когато не се представям по най-хубавия метод. Не можеш да играеш постоянно на топ равнище, тъй като сезонът е доста дълъг, а конкуренцията - жестока. Най-важното е да съм стабилен и постоянен”, изясни Тръмп пред World Snooker.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР