Победителят през 2008 година в Шампионата на Обединеното кралство по

...
Победителят през 2008 година в Шампионата на Обединеното кралство по
Коментари Харесай

Мърфи отново убедителен в UK Championship

Победителят през 2008 година в Шампионата на Обединеното кралство по снукър и притежател на “Тройната корона” Шон Мърфи се класира за четвъртфиналите на тазгодишното издание на шампионата в зала “Барбикан” в Йорк. Рони О’Съливан може да се причисли към Магьосника на тази фаза като единствени “оцелели” представители на топ 16 в международната класация, в случай че преодолее една от приятните изненади до момента Акани Сонгсермсавад.

RESULT: Shaun Murphy storms into the Quarter-Finals with a 6-1 rout of Ricky Walden! #UKChampionship pic.twitter.com/O8CBeY8YVM
— Live Snooker (@Livesnooker) December 7, 2017
Мърфи даде единствено фрейм на Рики Уолдън за изразителното 6:1, като противникът му още веднъж играеше с черни маратонки със особено позволение от World Snooker поради болки в гърба, които го изтезават към този момент от към година.

Магьосника поведе с 3:0 след серии от 51, 55 и 114, като Уолдън получи лек проблем с щеката и се нуждаеше от известно време, с цел да я поправи. Когато се върна на масата, откри сметката си със продобиване на фрейма посредством брейк от 80. За негово злощастие обаче това се оказа и последната му партия в мача, откакто Мърфи продължи да има преимущество в точността при далечните удари и без нови огромни серии прибави нужните му три фрейма за крайното 6:1.

Really?

The face you pull when a relatively simple red to the corner rattles in the jaws and falls nicely for your opponent.

Watch Shaun Murphy v Ricky Walden: https://t.co/ZH2v5Px2wu pic.twitter.com/n2kuiS2Z2l
— BBC Snooker (@BBCSnooker) December 7, 2017
Носителят на трофея от “Шампион на шампионите” ще се изправи против Марк Кинг на четвъртфиналите, откакто последният през вчерашния ден си заслужи място там, елиминирайки Джон Хигинс с трагичното 6:5.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР