Победителят от Биг Брадър Здравко Василев тази година многократно си

...
Победителят от Биг Брадър Здравко Василев тази година многократно си
Коментари Харесай

Здравко от Биг Брадър избухна жестоко за полицаите на морето


Победителят от " Биг Брадър " Здравко Василев тази година неведнъж си къса нервите с всевъзможни обстановки по родното черноморие. Този път гларусът изригна поради фотоси на хранещи се в заведение в ММЦ Приморско служители на реда.

Чрез фрагментите създателят на обявата във Facebook загатва, че родната полиция " обича авантата " и че надали не въпросните униформени не заплащат храната, която употребяват.

" Тези тримата служители на реда, тъй като ги познавам персонално и знам, че са извънредно честни, най-официално ги поканвам в моя ресторант на вечеря! Само това мога да направя за тях, а този писач да пристигна един ден на тяхно място и тогава ще си поговорим!!!, ядосва се спечелилият в " Биг Брадър ".

" Не разбирам на кой какво му пречи... и те са хора. И те ядат. Може от хотела да са ги черпили, може би са си платили, може би са им помогнали с пийнал екскурзиант. Никой не знае историята зад тази фотография, тъй че за какво бързаме да съдим? ", поддържа го потребителка на обществената мрежа. 

Източник: В-к Марица
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР