Победителката в забавното шоу Маскираният певец Михаела Маринова е спечелила

...
Победителката в забавното шоу Маскираният певец Михаела Маринова е спечелила
Коментари Харесай

Кой колко заработи в „Маскираният певец”? Гарванът прибра 13 500 лв., Паунът 1500 лв.

Победителката в занимателното шоу „ Маскираният артист ” Михаела Маринова е спечелила 13 5 000 лева, с цел да се преобрази в Гарванът. Както „ Уикенд ” предвижда аще през октомври, под костюма на един от най-загадъчните и обсъждани персонажи в предаването се криеше гласовитата изпълнителка на баладата „ Не ти ли стига ”.

Костюмът на мистичния Гарван се оказал най-сложен за осъществяване, призна стилистката Кремена Халваджиян. В процеса на основаването му се наложила цялостна смяна в структурата му. Тъй като тежал 30 кг, а Михаела била много нежна и единствено с 18 кг. по-тежка от дрехата, се наложило да бъде преработен по този начин, че да може да го носи. Именно той се оказа най-харесвания от феновете на занимателното шоу.

Вотът на феновете отреди успеха за Гарванът Михаела. На второ място остана Розата - Жана Бергендорф, а трета – Пчелата Маги Джанаварова. Победителят не завоюва парична или предметна премия, както е в другите излъчвания, а единствено статуетка и любовта на публиката.
Според договорите, които сключили 14-те участника, всеки един от тях е прибирал по 1500 лева на присъединяване. Така трите финалиста Гарванът, Розата и Пчелата получили за изпълнениятя на 10 песни по 13 500 лева С най-нисък хонорар поради единствените си музикални изяви и ранно отпадане от конкуренцията, се оказаха Паунът Иван Звездев и Коконата Джулиана Гани. Те проработили скромните 1500 лева Бикът Филип Аврамов отпадна в петия епизод, само че на финала бе върнат още веднъж в играта поради рекламата на бира „ Туборг ” и се появи маскиран като Тиборг. За трите си музикални осъществявания и спомагателната си изява, артистът прибрал общо 6000 лева

Освен за цената на хонорарите, участниците давали единодушие и за тлъстите санкции , които плащали, в случай че нарушат някоя от клаузите в контракта си. 10 000 лева наказателна клауза грозяла всеки участник, разкрил даже несъзнателно самоличността си. В случай, че изпълнителят не се яви в точния момент за подготовки или снимачен ден, без да е налице уважителна причина, той дължи наказателна клауза от 10 лв. за всяка минута забавяне. Същата санкция важала и при овакантяване на подготовки или фотоси по-рано от плануваното. За отсъствие на подготовки участниците се наказвали с 1000 лева, а за неявяване от фотоси олеквали с 5000 лева Продуцентите на продукцията се застраховали и при приложимост на алкохол или опиати. Ако участник се появи в зашеметено положение, наказването му било 1000 лева, а в случай че несъответстващият му тип провали снимачен ден, санкцията нараствала до 5 хилядарки. Всички участници обаче били доста прецизни. Нито един от тях не си разрешил да се провини със забавяне или друга с друга издънка, издават от екипа на шоуто.

Списък с хонорарите:

Гарванът            Михаела Маринова    13 500 лева  
Розата                 Жана Бергендорф       13 500 лева
Пчелата              Маги Джанаварова     13 500 лева
Принцесата        Алисия                        10 500 лева
Кукерът              Ненчо Балабанов        10 500 лева
Пилето                Дивна                           10 500 лева
Шапката             Къци Вапцаров           9000 лева
Бухалът               Вальо Михов               9000 лева
Пеперудата         Прея                             6000 лева
Лъвът                  Албена Михова           6000 лева
Бикът и Тиборг Филип Аврамов           6000 лева
Шотландецът    Юлиан Константинов  4500 лева
Звездата              Бате Енчо                      3000 лева
Рицарят              Димо Алексиев             3000 лева
Коконата            Джулиана Гани            1500 лева
Паунът                Иван Звездев                1500 лева.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР