Победителката в първи сезон на Ергенът Виктория Капитонова отново е

...
Победителката в първи сезон на Ергенът Виктория Капитонова отново е
Коментари Харесай

Обвиниха Виктория Капитонова в кражба и измама за 200 000 лева!

Победителката в първи сезон на " Ергенът " Виктория Капитонова още веднъж е в епицентъра на мненията, откакто стартира интензивно да инфлуенсърства. Наскоро обаче, тя беше упрекната в кражба и машинация, поради които банковата й сметка е набъбнала с цели 200 000 лв.!

Капитонова, която от години живее в България, провежда курсове за личностно развиване в Инстаграм, прави и редица ритуали за пари. Според родна тиктокърка на име Станислава, която изяснява в няколко видеа в профила си, Виктория печели на гърба на хората с напълно краден курс. 

По думите на Станислава, няколко девойки към този момент са се свързали с нея персонално, с цел да опишат по какъв начин били станали жертви на " машинация и краден курс ". Същите били изпратили безусловно цялата информация на тиктокърката за курсовете на Капитонова. 

" 232 индивида са се записали за стандарт услугата ѝ, която коства 500 лева Нека ви кажа от кое място идва този курс. Той идва от съветската инфлуенсърка Марго Савчук, която е създала истинския курс, който се назовава Instaboss. Разбратован е с доста години с бившето ѝ гадже Дани и голям екип от хора. Виктория няма потенциала да направи всичко това. Видях, че Виктория още веднъж събира хора за своето четвърто издание за своя напълно плагиатстван курс, само че евентуално ще тараши хората за повече пари... поради инфлацията. Хора, ценете си парите и напъните. Вижте истинския курс на Марго, който се създава с голям екип от хора ", споделя във видеото тя.

Станислава споделя също, че Виктория я е заплашвала със съд, само че за предходни нейни изявления в TikTok, които са били още веднъж ориентирани против рускинята. " Докато си очаквам призовката или пък поканата за присъединяване при Жоро Игнатов, желая да ви кажа - не се доверявайте на всичко, което виждате в интернет ". 

Любопитна детайлност е, че Виктория Капитонова е споделяла нееднократно до момента, че се вдъхновява от работата на други съветски инфлуенсъри и че взаимства някои от концепциите си от тях. Според Станислава обаче, Виктория не е цитирала точни имена.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР