Победата на Валентина в тазгодишния сезон на "Хелс Китчън" предизвика

...
Победата на Валентина в тазгодишния сезон на "Хелс Китчън" предизвика
Коментари Харесай

Стана ясно какво ще направи победителката Валя от Hell`s Kitchen със 100-те хиляди

Победата на Валентина в тазгодишния сезон на "Хелс Китчън " провокира бурни реакции и всевъзможни колоритни мнения в обществените мрежи. Вече е ясно и какво ще направи с огромната премия от 100 000 лева огнената Валя, която не цепеше басма никому в Кухнята на Ада.

Очаквано за спечелилите в кулинарни формати - Валя ще отваря личен ресторант. Но откакто си заплати "убийствените налози в България и в Германия ", където работеше преди формата.

"Искам доста, само че пък като се замисля по въпроса, доста от сътрудниците, които приключиха „ Хелс Китчън”, отвориха заведения за хранене, работиха ги по към година и ги затвориха. Аз не желая да съм всеобща, аз не съм всеобщо произвеждане. Аз съм Валентина. Смятам да не пожертвам, тъй като и в Германия е ужасно скъпо да се отвори ресторант – несъмнено ще ми трябват 300 000 евро за старт. Като за начало не преставам да работя, започнах в един нов хотел в този момент. Шефът тук е с 31 години стаж и има какво да доуча от него.

Никой от нашата специалност не трябва да се бие в гърдите, че няма повече какво да научи. Там не крещя към този момент, там си затварям устата и чувам. И като към началник Виктор Ангелов се държа - не се подмазвам, а мълча и изучавам от някой, който може повече от мен и демонстрирам уважението си. Но да, не преставам тук работата и имам намерение да си направя уебсайт за кетъринг от у дома. При нас още е затворено, необходим е тест за влизане в страната, не знам по какъв начин ще стои въпроса с войната с Украйна и Русия, в Германия няма олио и брашно задоволително!..

Затова колкото и да мисля, колкото и от раз да желая да съм на върха, хем знам, че няма по какъв начин да стане. Но няма да стане незабавно, а малко по малко, тъй като не желая хората да ме не помнят и желая да ги веселя с качествена храна. Дори и да направя освен кетъринг, само че и нещо такова - ще имате посетители тази вечер да вземем за пример, нямате време да сготвите, обаждате се на Валентина Захарчето и ви сготвя едно четиристепенно меню, носи ви го у дома и си имате готина и качествена храна! За да може да съм на пазара, хем да вложа в нещо от себе си триумфа. И да сложа някакви основи на моя ресторант ", споделя Валентина в скорошно изявление.

Кое от всичките си планове ще реализира до дъно и дали ще я забележим и в някой различен тв формат, това единствено времето и огнения ѝ характер ще покажат, написа show.blitz.bg.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР