Победата на Динамо (Москва) в Екатеринбург срещу местния Уралочка-НТМК (Екатеринбург)

...
Победата на Динамо (Москва) в Екатеринбург срещу местния Уралочка-НТМК (Екатеринбург)
Коментари Харесай

Шансовете на Марица за продължаване в елиминациите на Шампионската лига са минимални

Победата на Динамо (Москва) в Екатеринбург против локалния Уралочка-НТМК (Екатеринбург) с 3-0 (25-20, 25-16, 25-23) сведе до най-малко шансове на Марица за класирана четвъртфинал.
 Марица - тимът, който не се предава
Марица - тимът, който не се предава

Пловдивчанки са на крачка от елиминациите в Шампионската лига

В момента в група " е " РК Кан и Динамо (Москва) имат по 3 победи и пряк мач между тях. Така българките могат да станат в най-хубавия случай втори при чист триумф против Уралочка-НТМК в последния си мача. Ако успеха е с 3-2 гейма, то маричанки би трябвало да се надяват мача сред Динамо и Кан да не бъде петгеймов.

Както е известно, с изключение на първенците в петте групи, за идващия кръг се класират и трите подгласника с най-хубави резултати. Надеждата Марица да попадне измежду тях зависи от малко евентуални резултати и в другите групи. " Жълто-сините " няма по какъв начин да изпреварят втория в група " B ", където турският ВакъфБанк (Истанбул) и италианският Савино Дел Бене (Скандичи) към този момент имат по 4 победи. Вторият в Група " А " - турският Фенербахче Опет (Истанбул), към този момент има 3 победи и 11 точки, което също е актив неосъществим за пловдивчанки.

Отават групи " C " и " D ". Ако в група " D " единственият метод вторият в класирането да набере актив, по-добър от този на Марица, е френският Нант (Нант) да завоюва гостуването си на международния клубен отличник - непобедения до този миг в групата Антонио Караро Имоко (Конеляно, Италия). В група " C " нещата не наподобяват добре за тима на Иван Петков. Там са нужни загуби и на двата тима, които се борят за второто място. Единият от тях - полският ЛКС Комерскон (Лодз), който е с 3 победи и 8 точки сега, се чака да загуби като посетител на сегашния европейски първенец Игор Горгондзола (Новара, Италия). Домакинско проваляне с 1-:3 или с 0-3 за немския Алианц МТФ (Щутгарт), който е с 3 победи и 10 точки, против последния в групата украинския Химик (Южне) наподобява съвсем необикновено.

Все отново вярата умира последна и, без значение от всички тези калкулации, на 18 февруари в зала Колодрума, благодарение на страхотната пловдивска аудитория, българските шампионки би трябвало да дадат всичко от себе си да реализират оптимален резултат против Уралочка-НТМК.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР