Победата е задължителна, обяви старши треньорът на Етър Емануел Луканов

...
Победата е задължителна, обяви старши треньорът на Етър Емануел Луканов
Коментари Харесай

Емануел Луканов: Задължителна победа срещу Созопол

Победата е наложителна, разгласи старши треньорът на Етър Емануел Луканов преди семейството на " виолетовите " против Созопол на следващия ден от 20:00 часа на стадион " Ивайло ".

" Задължителна победа! Всичко друго би било неуспех за нас, макар че дадохме две " жертви " в Своге. Кольо Станев е с разтежение от гостуването и отпада сигурно, а Христо Митев е с шевове на челото от конфликт, тренира, само че присъединяване му остава под въпрос. Но играчите, които са разполагаем, съм уверен, че ще свършат работа. Затова сме тим и имаме избрани цели ", съобщи преди мача Емануел Луканов.

" Седмицата мина съвършено, само че това не е гаранция за резултат. Представянето на тима обаче е оптимално. Като резултати си мисля, че заслужавахме до момента 4 точки повече. Но какво си мисля аз, няма огромно значение, въпросът е да свършим работата. Не считам, че аргументите за пропуските са ментални, тъй като никой не слага играчите под напън. Хубавото е, че сътворяваме положения и скоро някой тим евентуално ще го отнесе крепко ", добави наставникът на " виолетовите ".
 Етър без Кольо Станев против Созопол, Христо Митев е под въпрос Етър без Кольо Станев против Созопол, Христо Митев е под въпрос
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР