По заповед на кмета на Столична община всички общински аварийни

...
По заповед на кмета на Столична община всички общински аварийни
Коментари Харесай

52 сигнала за завирявания в София, аварийни екипи работят по отстраняване на щетите от бурята

По заповед на кмета на Столична община всички общински спешни екипи работят по премахване на последствия, породени от мощната стихия, оповестиха от Следствен отдел към окръжна прокуратура.

Всички спешни екипи на Столична община са на терен и работят по сигналите за завирявания, породени от мощната стихия в София довечера. Екипите на " Аварийна помощ и предварителна защита ", Столичен инспекторат и почистващите компании работят по получените досега 52 сигнала за завирявания. 6 екипа на Столичната пожарна досега са отработили 20 сигнала за завирявания. До момента са получени и 5 сигнала за паднали клони, които се разчистват от екипи на дирекции " Зелена система " и „ Аварийна помощ и предварителна защита ".



По данни на Националния институт по метеорология и хидрология по време на бурята на територията на града са паднали приблизително 30 л/кв. м. Нивата на всички язовири на територията на Столична община са в норма. Нивата на реките, които минават през територията на града също са в норма и няма заплаха от преливане.



Възстановено е придвижването на трамвайни линии №6 и 10. Временно е изменен маршрута на линия 77 в посока към " Красна поляна ".

Остава натоварено придвижването по следните булеварди бул. „ Сливница ", бул. „ Васил Левски ", бул. „ Данаил Николаев ", бул. „ Кн. Мария Луиза ", бул. „ Опълченска ", бул. „ Христо Ботев ", ул. „ Пиротска ", бул. „ Шипченски проход ", бул. „ Михай Еминеску " и бул. „ Ал. Малинов ".

Работата на всички спешни екипи на Столична община и на Столичната пожарна не престават.

Последвайте ни във и Следете и канала на Българска национална телевизия в YouTube:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР